Flitsend nieuws

 • The Dead Tongues – Dirt For A Dying Sun
  by Ivo Terpstra on 22 mei 2024 at 10:53

  Op één been kun je niet lopen en daarom presenteert The Dead Tongues niet één, maar twee nieuwe albums dit jaar. Body Of Light verschijnt... Dit artikel The Dead Tongues – Dirt For A Dying Sun stond als eerste op  | Nieuweplaat.nl.

 • Been Stellar – Pumpkin
  by Ivo Terpstra on 22 mei 2024 at 10:36

  Het debuutalbum van Been Stellar moet nog verschijnen, maar de band uit New York heeft al de nodige spotlights op zich gericht weten te... Dit artikel Been Stellar – Pumpkin stond als eerste op  | Nieuweplaat.nl.

 • Jeremy Zucker – Cozy
  by Britt Smith on 22 mei 2024 at 09:00

  Samen met Lauv en Alexander 23 heeft Jeremy Zucker vandaag een single uitgebracht. Cozy is een rustig popnummer dat door Jeremy Zucker en Alexander... Dit artikel Jeremy Zucker – Cozy stond als eerste op  | Nieuweplaat.nl.

 • Roosevelt – Automatic
  by Ivo Terpstra on 22 mei 2024 at 06:46

  Roosevelt heeft de gave om met zijn muziek oprechte vrolijkheid uit te stralen. Ook van de nieuwe single Automatic gaat de zon automatisch schijnen. Met name... Dit artikel Roosevelt – Automatic stond als eerste op  | Nieuweplaat.nl.

 • Common & Pete Rock – Wise Up
  by Ivo Terpstra on 22 mei 2024 at 06:36

  Dat refrein van de nieuwe single Wise Up van Common en Pete Rock blijft nog wel een tijdje hangen. ‘Why don’t you wise up/Show... Dit artikel Common & Pete Rock – Wise Up stond als eerste op  | Nieuweplaat.nl.

Hitzound Muzieknieuws - Hitz of Tomorrow

 • Electronic – Get the message (Kluis van de Flops 1991)
  by Kremer Henk on 21 mei 2024 at 17:39

  Credits: Factory Ditmaal duiken we de nineties in voor de Kluis van de Flops. Vandaag voegen we namelijk Electronic toe met ‘Get the message’. Het is de tweede singel die in de Kluis staat, want eerder gebeurde dat met ‘Disappointed’.  De Britse groep ontstond toen Bernard Sumner in 1987 aan het einde van New Orders

 • Nightwish – Perfume Of The Timeless
  by Kremer Henk on 21 mei 2024 at 17:15

  Credits: Nuclear Blast Records Vandaag is de nieuwe singel van Nightwish in première gegaan! Het nummer heet ‘Perfume Of The Times’en is een voorproefje van hun tiende studioalbum ‘Yesterwynde’. De bijbehorende video van de singel, die maar liefst meer dan acht minuten duurt, is binnen een paar uur al meer dan 150.000 maal bekeken. Hoewel

 • Nederpop Hit ABC: Bert Heerink
  by Kremer Henk on 21 mei 2024 at 12:57

  Credits: CNR Music Hitzound geeft een alfabetisch overzicht van de meest succesvolle Nederpop acts. Met de meest populaire Nederlandse zangers, zangeressen, bands en rappers vanaf 1965 tot nu. We vervolgen het Nederpop hit ABC archief na Berdien Stenberg met: Bert Heerink: In het Nederpop Hit ABC Dossier werpen we vandaag de spotlights op Bert Heerink.

 • Lenny Kravitz – Paralyzed
  by Kremer Henk on 21 mei 2024 at 12:18

  Credits: RoxieRecords/BMG Lenny Kravitz staat momenteel genoteerd in de Hitzound 40 met ‘Human’. Maar zojuist heeft de fitte vijftiger zijn nieuwe singel uitgebracht: ‘Paralyzed’. Op 26 mei wordt Kravitz trouwens alweer 60 jaar: het is hem niet aan te zien!  De track ‘Paralyzed’ is het laatste voorproefje van het album ‘Blue Electric Light’, dat Lenny

 • Frank Ifield overleden op 86-jarige leeftijd
  by Kremer Henk on 20 mei 2024 at 20:41

  Credits: Getty Images Afgelopen zaterdag is Frank Ifield overleden. Hij vierde als zanger in de sixties zijn grootste successen. Geboren werd hij in Engeland, maar al vroeg emigreerde de familie, die muzikaal was aangelegd, naar Australië. Zijn grootvader zong en danste in een minstreel show. Zijn ouders gaven hem op zijn elfde verjaardag een ukelele

Jouw nieuws ook op deze pagina? Neem dan contact met ons op!