Flitsend nieuws

 • Samantha Mumba – The Lie
  by Stef Ketelaar on 5 juni 2023 at 16:58

  Eind 2020 maakte de Ierse Samantha Mumba (bekend van de 00’s hit Gotta Tell You) na een hele lange tijd een comeback met de singles... Dit artikel Samantha Mumba – The Lie stond als eerste op  | Nieuweplaat.nl.

 • High Pulp ft. James Brandon Lewis – Dirtmouth
  by Tom Welman on 4 juni 2023 at 13:15

  Wat voor muziek maakt High Pulp precies? Math rock? Indie? Funk? Jazz? De grenzen vervagen nogal eens op de nummers van de groep. Op... Dit artikel High Pulp ft. James Brandon Lewis – Dirtmouth stond als eerste op  | Nieuweplaat.nl.

 • Harold López-Nussa – Funky
  by Tom Welman on 4 juni 2023 at 13:06

  De Cubaanse jazz pianist Harold López-Nussa timmert al twee decennia aan de weg. Op 25 augustus brengt hij dan ook zijn tiende album alweer... Dit artikel Harold López-Nussa – Funky stond als eerste op  | Nieuweplaat.nl.

 • Silvana Estrada – Milagro Y Desastre
  by Tom Welman on 4 juni 2023 at 12:47

  In 2022 liet de Mexicaanse songwriter Silvana Estrada haar debuutlp Marchita los op het publiek. Waar die plaat vol stond met kleine liedjes over liefdesverdriet,... Dit artikel Silvana Estrada – Milagro Y Desastre stond als eerste op  | Nieuweplaat.nl.

 • Carlton Jumel Smith – Keep On Swinging
  by Bram Peper on 4 juni 2023 at 08:06

  Mocambo Records uit Hamburg, weet continue te verrassen met fijne funk singles. De nieuwste release betreft Keep On Swinging van de Amerikaanse soulzanger Carlton Jumel... Dit artikel Carlton Jumel Smith – Keep On Swinging stond als eerste op  | Nieuweplaat.nl.

Hitzound Muzieknieuws - Hitz of Tomorrow

 • Thirty Seconds To Mars – Life is beautiful (Teaser)
  by Henk Kremer on 6 juni 2023 at 20:04

  Credits: V2 Records Thirty Seconds To Mars, het duo bestaande uit de broers Jared en Shannon Leto, brengen vrijdag hun nieuwste single ‘Life is beautiful’ uit. Het wordt de opvolger van de voormalige 3FM Megahit ‘Stuck’. Beide songs staan op hun aankomende zesde studioalbum ‘It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day’,

 • Kim Wilde – Child Come Away (Kluis van de Flops)
  by Henk Kremer on 6 juni 2023 at 17:44

  Hoewel deze Britse zangeres heel veel hits op haar naam heeft gebracht, blijkt Kim Wilde toch ook nummers te hebben uitgebracht die bij ons de Nederlandse Top Veertig niet haalden. Zo’n voorbeeld is ‘Child come away’, voor wie we vandaag een plaatsje inruimen in de Kluis van de Flops. Het nummer uit 1982 werd geschreven

 • Foo Fighters droppen video ‘But Here We Are’
  by Henk Kremer on 6 juni 2023 at 17:19

  Credits: Raphael Pour-Hashemi Afgelopen week verscheen het nieuwe album van Foo Fighters: ‘But Here We Are’. Vandaag komt de video uit van de titeltrack! ‘But Here We Are’ is het eerste album met nieuwe muziek van de band sinds het overlijden van drummer Taylor Hawkins in maart vorig jaar. ‘But Here We Are’ is volgens

 • Astrud Gilberto (Girl from Ipanema) op 83-jarige leeftijd overleden
  by Henk Kremer on 6 juni 2023 at 12:09

  Credits: Ron Kroon, Anefo Astrud Gilberto is overleden. De Braziliaanse zangeres was een grote naam in de wereld van de Braziliaanse muziekstijl bossanova. Zij scoorde een internationale hit met het zwoele ‘The Girl From Ipanema’. Met dit nummer, dat ze samen met de Amerikaanse saxofonist Stan Getz opnam, brak zij in de jaren zestig door.

 • Sam Smith ft. Madonna – Vulgar (Teaser)
  by Henk Kremer on 5 juni 2023 at 17:51

  Credits: Universal Music Niet alleen The Weeknd heeft het telefoonnummer van Madonna weten te bemachtigen. Ook Sam Smith wist haar te bereiken. En hoe. Voor hun gezamenlijke single ‘Vulgar’ sloeg het tweetal de handen ineen en werd er een energieke sound op band gezet. Het geduld van de fans wordt nog even op de proef

Jouw nieuws ook op deze pagina? Neem dan contact met ons op!