Flits Schijf

Week 42

FLITSSCHIJF 79: A Second To Midnight – Kylie Minogue

Flitsschijf79
De FlitsSchijf is wekelijks te horen bij: Flair FM, Glind Radio, Havana Team, Moonlight Radio, Polderpop Radio, Q5 Radio, Radio Lifeline en Wiatraczek Audio.

Nieuwe Releases

De Feest-Tovenaars - Het is feest

Het is feest – De Feest-Tovernaars

De Feest-Tovenaars zijn ontstaan tijdens een gezellige avond met de heren Oz en Jos, oftewel Harm & Ron. Ze besloten een feestelijk nummer te maken en dit officieel uit te brengen. De Feest-Tovenaars zijn geboren. Harm is het muzikale brein achter het duo. Als (hobby) tekstschrijver heeft hij de lyrics en muziek geschreven voor hun eerste track. Samen met DJ Galaga is het nummer “Het is Feest” gemaakt en geproduceerd. Ron komt uit de entertainment wereld en is een bekend goochelaar. Met zijn eigen Magicshop.nl levert hij wereldwijd goocheltrucs en is de leverancier van o.a. Hans Klok, Victor Mids en Steven Kazan die een rol heeft gespeeld in de muziek video van Het is Feest. Samen staan ze op de bühne en maken er een heerlijk feest van. Hun act is 30 minuten en ze trakteren je op gezellige meezingers, dikke feestnummers en een klein beetje magie!

Martin de Jager Als de hemel toch eens was

Als de hemel toch eens was – Martin de Jager

Martin de Jager heeft in het verleden al een aantal swingende nummers uitgebracht die veel airplay wisten te behalen op de vaderlandse radiostations. Z’n nieuwe single ‘Als de hemel toch eens was’ zal opvallen en luisteraars zullen zich afvragen wie de zanger is van deze gezellige meezinger. Over het onderwerp ‘de hemel’ wordt natuurlijk vaak gesproken. Je weet dat er ooit een tijd komt dat je gaat vertrekken, maar je weet niet waarheen. Als Martin dat mocht bepalen zou het een paradijs zijn waar veel soorten mensen regelmatig feesten met bier en rode wijn. ‘Ik kwam een tijdje geleden bij Frank (Verkooyen) om te praten over een nieuwe plaat. Hij vertelde me dat Wim Roeffen een tekst had geschreven waarvan hij dacht dat deze bij mij zou passen. Ik hou wel van gekkigheid in een lied en dat zit er gelukkig in verwerkt. Daarnaast springt het feestgehalte eruit.

Robert Pater - Waarom Zoek je het geluk

Waarom zoek je geluk – Robert Pater

Onlangs verscheen het album ‘Heel Mijn Hart’ van Robert Pater. Hiervan wordt nu de track ‘Waarom Zoek Je Het Geluk’ als nieuwe single gelanceerd. Het betreft een single die wederom alle ingrediënten voor een échte Robert Pater kraker bevat. Voor de productie tekende Harald Queens, die verantwoordelijk is voor het merendeel van de Robert Pater hits zoals ‘Eenzaam En Alleen’, ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’, ‘Helena’ etc. ‘Waarom Zoek Je Het Geluk’ is de opvolger van de succesvolle single ‘Heel Mijn Hart’ en hiermee zal Robert Pater zijn succeskoers voortzetten. ‘Waarom Zoek Je Het Geluk’ wordt ondersteund met een videoclip, welke geschoten is door RedGell Media

Bob Offenberg - Tot over mijn oren

Tot Over M’n Oren – Bob Offenberg

De samenwerking die Bob Offenberg afgelopen februari aanging met Rutger Kanis & Colin Heikens krijgt met z’n nieuwe single ‘Tot over m’n oren’ een vervolg. Bob heeft in het verleden al met een aantal goed aangeschreven tekstschrijvers gewerkt waaronder Frans Bauer, Frank van Etten en Pascal de Vormer. Omdat Bob steeds opzoek is naar vernieuwing volgt hij de ontwikkelingen in de muziekwereld op de voet. Toch blijft hij trouw gebruik maken van de kwaliteiten die Laurens van Wessel levert. Al vele jaren produceert Laurens vol tevredenheid z’n liedjes. ‘Het werd weer eens tijd voor een nieuwe single. Vanwege de vervelende tijd heb ik de voorganger vrijwel niet op de bühne kunnen zingen. Gelukkig werd het nummer goed opgepakt door de radiostations. In ‘Tot over m’n oren’ haal ik vakantieherinneringen op. Natuurlijk speelt een beeldschoon meisje de hoofdrol. In een soort droom denk ik terug naar dat meisje die overal lak aan heeft’, glundert Bob.

Hannes JR -Je Mag Over Me Praten

Je mag over me praten – Hannes Jr

Het liedje “Je mag over mij praten” Is een opvolger van het nummer “Ik ben gewoon wie ik ben“. Het is een track die mijn denkwijze van het leven weerspiegeld De mensen praten vaak over een ander maar dat moet je eigenlijk weinig kunnen schelen. De tekst is voor iedereen te herkennen. Voor iedereen op zijn of haar eigen manier. De lekker opzwepende muziek maakt het liedje ook gelijk mee zingbaar.De verwachtingen van dit liedje liggen hoog omdat het inmiddels ruim een jaar geleden is dat ik een nummer uitbracht. Het geen wat ik wil bereiken met mijn muziek is dat mensen er van genieten en er kracht en energie uit kunnen halen.

Dennis Jones & Sophie - Deel van jou

Deel van jou – Dennis Jones & Sophie

Van het recent verschenen Dennis Jones album ‘Altijd Door!’ verschijnt nu ‘Deel Van Jou’ op single. Dennis zingt dit nummer in duet met zijn 20-jarige dochter Sophie. “Mijn dochter zingt geweldig. Ze stond op 13-jarige leeftijd al bij The Voice Kids, en naast haar rechtenstudie vindt ze het leuk om te zingen. Toen ik met de opnames van mijn album bezig was stelde ik voor om eens samen een duet te doen. Dat leek haar een leuk idee. Samen zijn we naar Sonic Solutions gegaan en hebben we duidelijk aangegeven wat we wilden. Ze schreven dit liedje voor ons op maat en Hans Louws schreef een bijpassende tekst. Het was aanvankelijk bedoeld als albumtrack, maar de reacties waren zo positief dat we uiteindelijk besloten hebben het nu als single te releasen” aldus Dennis Jones.

Marlous - Laatste Traan

Laatste traan – Marlous

‘Ik staar nu al een paar uur voor me uit. Je zei ik komt terug, maar je bent weg gebleven. Ik vond alleen een brief hier in ons huis en ik huil nu ik lees wat je hebt opgeschreven. Als je dit echt wil dan laat ik je vrij, maar kom dan achteraf niet meer bij mij’. Deze boodschap, die voor velen herkenbaar zal zijn vertolkt Marlous in haar nieuwe reggaeton-achtige single ‘Laatste traan’. Ik ben met tekstschrijver en producer Jeroen Russchen in contact gekomen. Met hem ben ik in 2020 de studio ingedoken dat resulteerde in het duet “Als het echt over is” die Jeroen samen met Robert Vredeveld van A tot Z produceerden. Er ontstond een goede klik tussen ons. Beiden bleken te beschikken over een aantal muzikale kwaliteiten die mij aanspraken. onthult Marlous.

Boy Lever - Totaal onder hypnose

Totaal onder hypnose – Boy Lever

Boy Lever presenteert hij dan z’n nieuwe single ‘Totaal onder hypnose’ die verschijnt op het label Rood-Hit-Blauw. Het nummer klinkt lekker vrolijk en blijft hangen. ‘En dat was ook m’n insteek’, onthult Boy. ‘Ik had aangegeven dat het een swingend melodietje moest worden dat ook de jeugd zou aanspreken. Achteraf ben ik heel erg blij met deze productie. Er zit een hele leuke verhaallijn in die veel mensen zal aanspreken, en daar gaat het uiteindelijk om’. Twee dagen na de vuurdoop van ‘Totaal onder hypnose’ viert Boy z’n 30ste verjaardag. Hij hoopt dan ook dat het vanaf dat moment de goede kant op gaat. Toch gaat hij nog geen grote plannen maken voor in de toekomst. Hij wacht rustig af en ziet wel wat er allemaal op z’n pad komt.

Rien van boven & Jolanda - Zijn Beste Vrienden

Zijn beste vriend – Rien van Boven & Jolanda

Rien van Boven een zanger die je regelmatig hoort op de (inter) nationale radiostations met een van zijn singles. Van country tot streektaal en nu na het duet met Cassandra nu een duet met dochter Jolanda. Overeenkomst is dat beide Nederlandstalig zijn en geschreven door Angela Radtke terwijl Tim Hemme verantwoordelijk was voor de muziek.

Fabienne - Pluk De Maan

Pluk de maan – Fabienne

Debuteren als nieuwe artieste, is sowieso geen eenvoudige opdracht. Nog minder tijdens of in de nasleep van een pandemie. Alle bekende artiesten hadden immers een leegte te vullen en brachten tal van nieuwe releases uit. Toch slaagde Fabienne erin om haar debuutsingle Mijn verhaal in dat grote aanbod onder de aandacht te brengen bij diverse radiozenders in Vlaanderen en Nederland. De single staat zit na twee maanden nog steeds in rotatie, maar het is tijd voor iets nieuws. Met Pluk de Maan toont zij zich van een andere kant, meer uptempo, maar opnieuw met een rake tekst die ondanks eenvoudige woorden een dubbele boodschap inhoudt.

Davey - want jij

Want jij – Davey

De zomerse en vrolijke klanken van dit nummer zorgen voor een “happy feeling” en is makkelijk mee te zingen. “Want jij” is net als de debuutsingle “Ook al wordt het later” geproduceerd door Roy Otters van ANRO Productions uit Apeldoorn. Davey richt zich met dit nummer op de nazomer, iedereen heeft in deze (corona)periode iets vrolijks nodig en met de nodige zon en zwoele temperaturen die een nazomer kan opleveren is dat een uitstekende combinatie, op naar een Indian Summer. Als finalist van de Winterstar talentenjacht heeft Davey niet te klagen over optredens, maar hoopt dat dit nummer een extra zetje geeft in de aanvragen en hoopt hij dat binnenkort de Horeca weer “live” muziek mag verzorgen.

Mario Franco - Bakerstreet

Bakerstreet – Mario Franco

De Vlaamse disco koning Mario Franco heeft de hit Bakerstreet van Gerry Rafferty voorzien van het muzikaal Mario Franco jasje. Herkenbaar en hitgevoelig. Mario staat bekend om oude hits nieuw leven in te blazen en te voorzien van de speciale Mario Franco stempel.

Picobello - Mijn Hele Leven Lang

Mijn hele leven lang – Picobello

Picobello is al jaren een begrip in zingend Nederland. Het duo wordt steeds populairder in het land. Eerder scoorde het Duo al flink met hun singles Dank je wel, Lieve Papa en Soms dan worden dromen waar. Met de nieuwe release van Mijn hele leven lang, is een prachtige single met een boodschap. Geniet van de mooie momenten die we met elkaar ​​hebben. En​dat we op deze mooie wereld zijn, vanuit de liefde voor muziek en voor elkaar. De vaste producer Terry West heeft er vervolgens een échte Picobello single van gemaakt. De tekst is natuurlijk door Betsy De Jong geschreven de vrouwelijke helft van het duo. Een maat-jas passend bij 2 unieke stemgeluiden. Picobello wil Gewoon Gelukkig zijn en verteld hiermee dat je altijd trouw aan elkaar moet blijven. Daar begint geluk en wij hopen met dit prachtige nummer, Dat aan veel mensen te kunnen geven!”

Ramon Prins - Zierikzee

Zierikzee – Ramon Prins

In de jaren ’80 vormde John Prins samen met Cees van den Berge en Henk Capelle tot 1990 het Schelde Trio. Ze waren regelmatig te gast bij Chiel Montagne’s ‘Op Volle Toeren’. Ze brachten vele singles uit waaronder het liedje ‘Zierikzee’. Nu treedt de zoon van John Prins in de voetsporen van pa met een gloednieuwe gemoderniseerde versie van ‘Zierikzee’. Hit is alweer de zesde single van Ramon, die eerder succesvol scoorde met liedjes als ‘Ben Ik Te Min’, ‘Adem Mijn Adem’ en ‘Maak Het Beste Van Je Leven’. “Door mijn pa is het levenslied me met de paplepel ingegoten. Het liedje ‘Zierikzee’ vind ik misschien wel het mooiste liedje van het Schelde Trio en het is écht hét liedje van Zierikzee. Toen we daar de videoclip opnamen en het liedje uit de speaker schalde begon iedereen die langsliep het mee te zingen.” Aldus Ramon. Voor de nieuwe versie van ‘Zierikzee’ ging Ramon Prins wederom de samenwerking aan met Sonic Solutions die het geheel op uitstekende wijze produceerde. Met ‘Zierikzee’ levert Ramon Prins weer een ijzersterke single af.

Mireya Derksen - Big Bang Drums

Big bang drums – Mireya Derksen

Big Bang Drums’ is Mireya’s third space song, after ‘Ticket to Mars’ and ‘Starlight Voyager’. Mireya herself explains: “Although the title ‘Big Bang Drums ’suggests that it’s about my passion for the universe, it’s actually about getting closure on a difficult period of illness and the time that followed after that. ‘Big Bang Drums’ represents a new chapter in my life, where I’m going to spread my wings, follow my dreams and create my own path. It stands for the beginning of the new Mireya! Mireya Derksen, 21 years old, has her own vision on music. She’s not bound to just one style, but mixes everything up. Together with her production team (Erik Groen and George Konings) she created her own style that really tells her story through both the lyrics and the music. ‘Big Bang Drums’ is in proud collaboration with lyrical genius Bruce Smith, a Scottish songwriter who also wrote for the Eurovision Song Contest. Since Mireya was 9 years old, she is building her musical career. This journey is well documented on all her social platforms online and it is still an ongoing speed train. To sum up some recent big events, Mireya joined the Dutch television program ‘We Want More’ and was instant catapulted into the semi-finals. She was already pretty familiar with the television stage due to her well received and enchanting performance on ‘Das Super Talent’ in Germany. Internationally she is spreading her wings as she was invited to the USA to record an album with the formation ‘Tre Principesse’. She’s always seeking challenges and new collaborations with musicians all over the world.

Camels Drop ft. Prince Far Out - Bushbaby

Bushbaby – Camel’s Drop & Prince Far Out

CAMEL’S DROP is een creatieve en generatie-overstijgende reggae-collectief (het jongste bandlid is 19, het oudste 61…) van openhartige familie en vrienden die geloven dat culturele eenheid geen utopie hoeft te zijn. Dit weerspiegelt zich in hun sociaal engagement en sound met een zeer persoonlijke inkleuring van dub & reggae. Hun muziek zit vol aangename contrasten in de melodieën van vocalisten Dhazed, Little Miss Sweets & Prince Far Out (ook gekend van Skyblasters) die oplaaien tussen een band van charismatische talenten. Camel’s Drop weet keer op keer de harten van elk publiek veroveren! De reggae-kracht van Camel’s Drop staat voor “CHANT DOWN BABYLON”: hoop op positieve verandering door bewuste teksten, diepe Reggae vibes, eenheid & liefde. In 2019 brachten ze hun eerste album WE NAH GONNA WAIT uit. De band besloot de releasedatum van hun tweede full-album CAMEL’S DROP RIDDIM uit te stellen wegens pandemische maatregelen. Het album wordt een unicum: voor het eerst lanceert een Belgische band een ‘one riddim’ album met gastartiesten. Uiteraard allemaal namen uit de reggae-scene. Maar het kriebelt… en bij deze wordt een derde single als voorbode gelanceerd. Na Resist (ft. Stoneman) en Jah Glory (ft. Omar Perry & Dhazed), lanceren ze Bushbaby ft. hun eigen Prince Far Out

Zus - Onwijs Veel Echte Liefde

Onwijs veel echte liefde – Zus

De aankondiging van ZUS over de samenwerking met Nationale Artiesten Parade was vorige week een veel besproken item in muzikaal Nederland. Kiki & Bo Sluijpers kregen op hun socials ontzettend veel leuke reacties. De volgende stap die nu gezet wordt is de lancering van hun nieuwe single ‘Onwijs veel echte liefde’. Bij de productie van hun vorige single ‘Omdat je mij toch gek maakt’ was naast Hans Aalbers ook Arjan Venemann betrokken. Dat viel bij iedereen in de smaak dus kregen Hans en Arjan een ‘go’ voor de opvolger waarin Kiki & Bo zingen over iets dat hun wereld bijna laat ontploffen. De herkenbare ZUS sound, die al jaren bepalend is voor de zusjes, is uiteraard weer verweven in de heerlijk klinkende vrolijke single.

Single Burdy Deel 7 B - De vissers van Zoltkamp

De vissers van zoltkamp – Burdy

Op 29  januari 2022 viert Burdy zijn 30 jarig jubileum in de Bonte Wever te Assen. Het wordt een feest waarover nog lang zal worden nagepraat met een keur van artiesten en natuurlijk een (mini) concert van Burdy.  Kaarten en Informatie over dit spektakel kun je lezen op  de facebook pagina van Burdy of op www.burdy.eu  In het jaar voorafgaand aan het jubileum is er iedere maand een nieuwe (vinyl) single die zal verschijnen en we zijn aangekomen bij deel 7.  “Als de vissers van Zoltkamp ” en “Als ik zeg

Single Burdy Deel 7 A - Als ik zeg 1

Als ik zeg – Burdy

Op 29  januari 2022 viert Burdy zijn 30 jarig jubileum in de Bonte Wever te Assen. Het wordt een feest waarover nog lang zal worden nagepraat met een keur van artiesten en natuurlijk een (mini) concert van Burdy.  Kaarten en Informatie over dit spektakel kun je lezen op  de facebook pagina van Burdy of op www.burdy.eu  In het jaar voorafgaand aan het jubileum is er iedere maand een nieuwe (vinyl) single die zal verschijnen en we zijn aangekomen bij deel 7.  “Als de vissers van Zoltkamp ” en “Als ik zeg

Kayleigh - Dans maar mee

Dans maar mee – Kayleigh

Het weer wil voorlopig nog niet helemaal mee, maar de 9-jarige Kayleigh uit Wechelderzande zorgt met haar opgewekte nieuwe single ‘Dans maar mee’ alvast voor een zalig zomers gevoel en de nodige zonnestralen in onze harten. ‘Dans maar mee’ is een lekker in het oor liggende Nederlandstalige bewerking van ‘Iko Iko’, het heerlijke nummer waarmee Justin Wellington momenteel een wereldhit scoort. Voor Kayleigh, die vorig jaar nog samen met Steve Tielens in de hitlijsten stond met het beklijvende duet ‘Sterrenkind’, is ‘Dans maar mee’ al de vierde single in haar nog zeer prille muziekcarrière. Er werd ook een superleuk videoclipje voor ‘Dans maar mee’ gemaakt, inclusief aanstekelijk dansje. Fiere papa Jan Floren, die zelf optreedt onder de naam Jake, steunt volop de muzikale dromen van zijn dochter, maar waakt erover dat Kayleigh vooral nog ‘gewoon kind’ blijft.”Zingen is de lust en het leven van Kayleigh, ze zingt al van toen ze nog in de pampers zat en is sindsdien eigenlijk niet meer gestopt”,zegt papa Jan Floren met de glimlach. “Ze heeft de muzikale microbe natuurlijk met de paplepel meegekregen, maar ik zal Kayleigh nooit pushen om in de muziek verder te gaan. Zolang ze het leuk vindt, kan ze op mijn steun en enthousiasme rekenen, maar ik let er wel op dat ze zeker ook voldoende tijd met haar vriendjes en vriendinnetjes doorbrengt, en geregeld gewoon buiten gaat spelen. Net als Kayleigh, hoop ik natuurlijk dat de mensen haar nieuwe single leuk gaan vinden…’Dans maar mee’ zou ik zeggen!”

Calvin Tuinstra - Dan Moet Je Gaan

Dan moet je gaan – Calvin Tuinstra

De Zanger, die in de Decembermaand ontzettend veel kinderen blij maakt als piet kon dan ook niet wachten om zijn splinternieuwe single ‘dan moet je gaan’ te lanceren!. Deze Cover van Frank Lukas is verfrissend, anders en is een echte Calvin Tuinstra song geworden…

Frank verkooyen - Altijd naar voren

Altijd naar voren – Frank Verkooyen

Terwijl Frank Verkooyen na bijna een jaar nog steeds de vruchten plukt van z’n single ‘Geluk in alles’ maakt hij zich op voor de volgende uitdaging om dit succes met het uptempo nummer ‘Altijd naar voren’ te evenaren of te zelfs overtreffen. Met name de indrukwekkende lijst van muzikanten die aan deze productie hebben meegewerkt straalt uit van professionaliteit. Frank kreeg de track in demovorm toegestuurd door Olav Hesselmans. ‘Ik was erg enthousiast over het refrein en het onderwerp. Vooral de zinsnede “klap op de kin” vond ik helemaal te gek. Die uitdrukking had ik nog nooit gehoord. Het past perfect in de verhaallijn die over een op de klippen gelopen relatie gaat. Uiteraard is het arrangement overgoten met het bekende Verkooyen sausje. Uiteindelijk is het een commercieel eigenwijs liedje geworden dat barst van de muzikale creativiteit.

Guido de Jong - Goud

Goud – Guido de Jong

Met ‘Goud’ brengt de uit Son en Breugel afkomstige Guido de Jong zijn derde single op de markt en hiermee heet hij een ijzersterke opvolger in handen van ‘Pak Je Kansen’. Guido kiest hier voor een modern, hip en volwassen geluid, welke hij samen met producers Sonic Solutions tot stand bracht.
Als klein jongetje zong hij al graag op podia en feestjes. Vervolgens zong hij jazz muziek samen met zijn vader op feesten, speciale gelegenheden en restaurants, en later ging Guido aan het werk als DJ, waar hij af en toe een liedje meezong. Door deze brede ervaring weet Guido inmiddels als geen ander hoe het is om publiek te entertainen. Met ‘Goud’ zet Guido een flinke volgende stap. Een passende videoclip ondersteunt deze release, dus niets is aan het toeval over gelaten.

Hans Snoek - Eiland In De zon

Eiland in de zon – Hans Snoek

De uit ’s Hertogenbosch afkomstige zanger Hans Snoek is terug met een gloednieuwe zomerhit ‘Eiland In De Zon’. Het liedje werd Hans op het lijf geschreven door Kees Tel, en de verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen. Kees Tel tekende uiteraard ook voor de productie en Cannonball Media verzorgde een prachtige zomerse videoclip. Eiland In De Zon’ is de voorloper van het binnenkort te verschijnen nieuwe album van Hans Snoek, waar momenteel de laatste hand aan wordt gelegd. Hiermee lijkt Hans Snoek helemaal klaar voor de zomer en brengt hij met ‘Eiland In De Zon’ het ultieme vakantiegevoel. De single verschijnt via Hit It! Music.

Tinus Hoekstra - Wat Had Jij Dan Gedacht

Wat had jij dan gedacht – Tinus Hoekstra

Met z’n nieuwe single ‘Wat had jij dan gedacht’ voegt Tinus Hoekstra een prachtige plaat toe aan z’n toch al indrukwekkende repertoire. De oorspronkelijke versie, die onlangs in een muziekprogramma te zien was, heeft de uit Doetinchem afkomstige entertainer door producer Frank Verkooyen laten verbouwen. Frank heeft een compleet nieuwe muziekband gemaakt waaraan ook de top-muzikanten Daniël Metz en Marcel Fisser hebben gewerkt.Het geheel is vervolgens in een sneltreinvaart opgenomen. De radiovriendelijke single zal het ongetwijfeld ook goed doen in de kroeg. Ik vond het gelijk een heel goed liedje. Het begint lekker rustig met een accordeonnetje en een gitaar. Na 1 minuut wordt het tempo een stukje versneld. Het stijltje is hetzelfde gebleven, maar door de toevoeging van een aantal instrumenten is het nét iets meer feest. Daar hou ik van. aldus Tinus

Raymon de Ronde - De Toekomst Is Van MIj

De toekomst is van mij – Raymon de Ronde

is de titel van de nieuwe singel van Raymon de ronde. Dat de toekomst er de laatste tijd nogal kleurloos bij heeft gestaan hebben velen kunnen merken zo ook Raymon uit het Friese Harlingen. Dit kon hij niet zomaar laten gaan en hij staat dan ook te trappelen om met deze track iedereen een lading positieve energie in te blazen.”De toekomst is van mij” is een lied dat uitstraalt dat wat er ook gebeurt je er het beste van moet proberen te maken. Zoals raymon zingt: Ik geniet en leef in het moment.. want de toekomst is van mij!

Niels Korsuize - De Zomer

De zomer – Niels Korsuize

Na het hitsucces van ‘Mariloe & Het Perron komt de uit Zeeland afkomstige Niels Korsuize met een Nieuwe opvolger, getiteld ‘De Zomer’. Na de single ‘Het Perron’, was het tijd voor een Zomers nummer . Het is voor velen weer een periode waarvoor de vakantie is aangebroken. dus wou Niels weer een vrolijk nummer met zomerse tinten.

Le la liefde – Stevan Bloema

Met ‘Le La Liefde’ kiest Stevan Bloema ervoor om midden in coronatijd een vrolijk zomernummer uit te brengen. ‘Het zijn bizarre tijden voor iedereen en heel apart om als artiest niet op te kunnen treden. Nu de temperaturen stijgen hoop ik dat iedereen lekker meezingt vanuit het radiootje in de tuin of in de auto’. ‘Le La liefde’ is de eerste single die Stevan uitbrengt bij producent Mark Pepping/MarkMusic. “De klik was er direct” zegt Stevan. “Ik wil heel graag de Duitse sound naar Nederland brengen en Mark kan dat als geen ander. Duitsland heeft tal van artiesten die met Schlagerpop stadions vullen. Wat een feest. Daar droom ik van”. Of Nederland open staat voor Schlagerpop? “Daar ben ik van overtuigd. Je hoort steeds meer Duitse muziek op de radio, iedereen wil naar een Oktoberfest, en ook mijn vorige single Comme Ci Comme Ca werd erg goed ontvangen”. ‘Le La Liefde’ (spreek uit Lè Lá Liefde) gaat over, hoe kan het ook anders, de liefde. Wat betekent Le La Liefde? “Dat mag iedereen voor zichzelf uitmaken. Zelf zeg ik leven-lachen-liefde, wat wil je nog meer”.

Dennis Baars - Mi Amor

Mi amor – Dennis Baars

Met ‘Mi Amor’ keert Dennis Baars terug met een ultieme zomerhit. Na de succesvolle singles ‘De Mooiste Dat Ben Jij’ en ‘Alles In Een’ lijkt het er sterk op dat Dennis met ‘Mi Amor’ zijn derde solo hit te pakken heeft. De single kwam wederom tot stand in samenwerking met het succesvolle producersteam Sonic Solutions, en die combinatie levert perfecte resultaten op. Dennis maakte eerder deel uit van de uiterst succesvolle Nederlandstalige jongensgroep Stad En Land, waarmee hij hits scoorde zoals ‘Kom Maar Op’, ‘Lieveling’ en ‘Geloven’. Hiermee trad Dennis veelvuldig op in het land op feesten en partijen, maar ook op grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn, Muziekfeest Op Het Plein en in het Gelredome. Nadat in 2017 het doek viel voor Stad En Land verkoos Dennis in 2018 een solo carrière.

Matthijs Koning - Nu Of Nooit

Nu of nooit – Matthijs Koning

“Ga voor mij of voor je vrijheid. Zeg me dat je altijd bij me blijft of raak ik je voor altijd kwijt”…..dat is de vraag die Matthijs Koning stelt in z’n nieuwe single ‘Nu of nooit’. In eerste instantie was het de bedoeling om dit bijzonder vrolijke lied in september 2020 uit te brengen, maar dat zag Matthijs op dat moment niet zitten. Inmiddels zijn de beperkingen grotendeels ten einde en is de tijd rijp om ‘Nu of nooit’ uit te brengen. Ik luister vaak met m’n vader naar muziek uit andere landen. Bij het horen van een Zuid-Afrikaanse lied werden we allebei enthousiast. Ik heb mijn broer Koen gevraagd of hij een tekst wilde schrijven. Hij kreeg van mij de vrije hand en heeft me echt verrast met het onderwerp. Frank heeft het arrangement voorzien van bijzondere klanken waar je opgewekt van wordt.

Cianluca - Perfect Voor Mij

Perfect voor mij – Gianluca

Met ‘Perfect Voor Mij’ brengt het 20-jarige Haagse talent Gianluca zijn allernieuwste single op de markt. Reeds op 17-jarige leeftijd maakte hij zijn debuutsingle met de single ‘Voor Mij’ nadat hij zijn eerste bühne ervaring opdeed in het Haagse Café Rustenburg. De single ‘Perfect Voor Mij’ is geschreven en geproduceerd door niemand minder dan topproducer Manfred Jongenelis. Het resultaat is een vrolijke en dansbare meezinger, waarmee Gianluca zich met zijn warme stemgeluid ongetwijfeld op de kaart zal zetten. Hiermee hoopt Gianluca in de voetsporen te kunnen treden van zijn Haagse voorbeelden John West, Mike Peterson en Tino Martin.

Lesley Rosbach - Dichterbij

Dichterbij – Lesley Rosbach

‘Kom eens dichterbij, pak m’n hand en draai er niet omheen’……Met die gedachten in z’n achterhoofd begon Lesley Rosbach een tekst te bedenken voor z’n nieuwe zomersingle ‘Dichterbij’. Het is overigens de tweede single van deze uit Haarlem afkomstige zanger in Coronatijd. De voorganger ’Kijkend in je ogen’ is dankzij een DJ uit Denemarken onverwachts een grote hit in Azië geworden. Deze meervoudig wereldkampioen in de Latin Dance had het nummer opgepakt en sindsdien worden er talloze filmpjes gedeeld op internet. Stiekem hoopt Lesley dat deze Deen deze track ook onder z’n hoede neemt. Volgens Lesley bevat ‘Dichterbij’ veel zomerse klanken en word je er spontaan vrolijk van. ‘Dat was ook de bedoeling. Ik heb bij het team van Sonic Solutions aangegeven wat ik wilde. Die jongens hebben aan een paar woorden genoeg. Alles wat je vrolijk stemt hebben ze erin verwerkt. Ik ben er heel erg blij mee’, glundert Lesley.

Danny Poppinghaus - Een Nieuw Begin

Een nieuw begin – Danny Poppinghaus (album)

De afgelopen tijd was Danny Poppinghaus regelmatig te vinden in de studio van Manfred Jongenelis. Naast het opnemen van z’n nieuwe single ‘Als je m’n meisie toch eens zag’ werden de laatste loodjes gelegd voor z’n splinternieuwe album. In totaal bevat het album 14 voornamelijk nieuwe liedjes, waaronder 5 tracks uit de pen van Alie Bakker. Daarnaast hebben er nog een aantal gerenommeerde tekstschrijvers een steentje aan bijgedragen waaronder Emile Hartkamp, Carlo Verkooijen, Riny Schreijenberg, J. Eckhardt, Frank van Etten, Manfred Jongenelis en Pascal de Vormer. In eerste instantie was het de bedoeling dat er 12 liedjes op het album geplaatst zouden worden, maar dat zijn er dus 2 meer geworden. Al met al is het een gevarieerd album met Volkse levensliedjes maar ook met echte feestknallers.

Nick Brinkhuis - Ik Hoor Bij Jou

Ik hoor bij jou – Nick Brinkhuis

De nieuwe single ‘Ik hoor bij jou’ waarmee Nick Brinkhuis z’n fans aan het fluiten krijgt zal zeker opvallen tussen het aanbod. Van oorsprong is het een Israëlisch lied, welke door Manfred Jongenelis is voorzien van een Nederlandstalige tekst. Muzikaal gezien is het ook behoorlijk onder handen genomen. Het was een heel apart liedje met heel veel fluitwerk erin verwerkt. Uiteraard was ik benieuwd waar men over zong. Dat bleek te gaan over een broer die zou gaan trouwen. Dat onderwerp sprak mij niet aan en daarom ging ik met Manfred in conclaaf over een onderwerp waarin ik mij wel kon vinden. Wij hoeven elkaar maar iets te zeggen en begrijpen elkaar. Dat bleek wel toen ik de demo ontving’, meent Nick.

Arie Pater - Mooie Blauwe Ogen

Mooie blauwe ogen – Arie Pater

Arie Pater presenteert zijn nieuwe single ‘Mooie Blauwe Ogen’. Het is de opvolger van ‘Dans Met Mij De Laatste Tango’ waarmee Arie eerder dit jaar veel te beluisteren was op de vele piratenstations. Arie zingt al jaren, vooral hobby matig, op familie feestjes, met groot succes. Dit leidde er uiteindelijk toe dat de oud-kermis exploitant de studio indook en nu met eigen repertoire naar buiten komt.

Erik Nielsen - My Kinda Face

My kinda face – Erik Nielsen

After going through Covid-19, Erik Nielsen is back stronger than ever, with the second single from his coming album “Harmonicating with Family and Friends”. Just in time for the summer in Norway. Erik is well known, both nationally and internationally, with good reviews for his harmonica playing on recordings with Dallas Moore, Linda Gail Lewis, Casino Steel, Nilsen’s Southern Harmony, Billy Don Burns, Ricky Whitley, The Lawson Vallery Band, and others.

Liselotte Van Dooren - You

You – Liselotte van Dooren

Met de release van “You” staat de teller op 4. Het aantal singles die Liselotte van Dooren heeft uitgebracht. Begon on oktober 2020 met de release van “Country Soul” gevolgd op de drempel van 2020/2021 met “Most of the time” en in 2021 de release van “Everything” en nu de single “You” als voorloper op een album die naar ze hoopt op 9 oktober ( precies een jaar na haar eerste single release) zal gaan verschijnen. “You” gaat vooral over loslaten, genieten van de kleine momenten en omarmen wat komt, ook al is het niet altijd even gemakkelijk. Het liedje gaat ook over vertrouwen hebben en geloven in jezelf, veranderen wat je wil of kan veranderen en de kansen die op je pad komen grijpen. Niet alleen een nieuwe single maar ook een nieuwe clip en dat maakt het geheel compleet.

Diego Holzken - Mijn loterij

Mijn loterij – Diego Holzken

De populariteit van Diego Holzken blijft maar groeien. Dat is vooral te merken aan de enorme aantallen streams op Spotify en andere portals. Zijn grootste hit tot nu toe was ‘Hoe kan ik je hart bereiken’. De clip daarvan is momenteel al meer dan 3.5 miljoen keer bekeken op Youtube. Zo langzamerhand worden de versoepelingen merkbaar en dat was voor Diego dé reden om met z’n vaste producer Manfred Jongenelis een afspraak te maken voor de opname van een nieuwe single. ‘Ook Frank van Etten, de tekstschrijver van m’n vorige single ‘Samen met jou’, was aanwezig tijdens dat gesprek. Ik vertelde welke kant ik deze keer op wilde gaan. Veel meer woorden heb je niet nodig om deze toppers aan het werk te zetten. Ze hebben me weer helemaal verrast met ‘Mijn loterij’. Ik ben er heel erg blij mee. Het vrolijke liedje geeft een zomers gevoel en daarmee is deze missie geslaagd’, aldus Diego.

Jan Booi - Ga je met me mee dan

Ga je met me mee dan – Jan Booi

Jong, talentvol en heel gedreven. Dat zijn de woorden die goed bij Jan passen, ondanks dat hij relatief kort bezig is met zijn actieve zang carrière heeft hij al veel aandacht op radio en Tv mogen krijgen. Zijn bekendheid groeit dan ook met de single. Na “Ze blijft maar draaien”, “Dit is amore” en “De hele dag” heeft Jan opnieuw bij Frank Verkooyen een nieuwe single opgenomen. hij past weer heel fijn in het verlengde van de vorige. Op deze manier zorgt hij er voor dat ie echt zijn eigen identiteit gaat krijgen. Uptempo vrolijk dansbaar en ook meezingbaar zijn de ingrediënten die deze single tot een succes zullen gaan maken

Rutger van Barneveld - Helena 2.0 ( Hardstyle Remix)

Helena 2.0 hardstyle remix – Rutger van Barneveld

Van de hit ‘Helena 2.0’ van ‘Ik Geloof In Mij’ ster Rutger van Barneveld verschijnt er nu voor de liefhebber een knallende en beukende hardstyle remix. Hiermee zal ‘Helena 2.0’ een geheel nieuwe doelgroep bereiken.

Jacco Ricardo - Hooray! Hooray! It's a Holi-Holiday

Hooray! hooray! it’s a holi-holiday – Jacco Ricardo

Jacco Ricardo ras entertainer en zanger van de fouten feesten. Vele podia heeft deze uit Zeeland afkomstige zanger beklommen. Tijdens de optredens zingt hij de meest uiteenlopende hits van de afgelopen 40 jaar. En een van die hts die tijdens ieder optreden voorbij komt is al meer dan 40 jaar oude klassieker “Hooray! Hooray! It’s a Holi-Holiday”. Jong en oud zingen dit nummer mee van begin tot eind en Jacco Ricardo heeft er nu zijn eigen Nederlandstalige uitvoering van uitgebracht.

steernvanger - allain

Allain – Steernvanger

Steernvanger maakt Nedersaksische Indiefolk vanuit het prachtige Grunn. Dit nummer gaat over alleen zijn en is uiteraard geschreven in een eenzame periode… tijdens de Coronacrisis. “Allain hebben we ‘t nou wel bekeken want wie binnen toch wel veul laiver soamen”.

miranda - samen de wereld zien

Samen de wereld zien – Miranda

Het Duo Wim en Miranda is al jaren een gevestigde naam in Noord Nederland en Noord Duitsland. Tot aan het begin van Covid 19 stonden ze wekelijks op het podium om publiek te entertainen met hun repertoire. Repertoire wat geschikt is voor alle leeftijden want naast hun eigen werk hoor je ook de hits van vandaag en de meezingers. Of het nu Nederlandstalig is Engels of Duitstalig bij Wim en Miranda ben je aan het juiste adres. Anno 2021 gaan ze door het muzikale leven als Miranda & the Music Boys. En als trio in 2020 de single “Dankbaar” uitgebracht. Een single welke op vele speellijsten was terug te vinden. Voor de nieuwe single zijn ze gebleven bij hun vertrouwde componist Tim Hemme die ook de muziek voor de nieuwe single heeft gemaakt terwijl de tekst is geschreven door John Collee kreeg als titel “Samen de wereld zien” en het is opgenomen in Studio “Het Atelier” in Weiteveen

Robert Sand - Het Is Wat Het Is

Het is wat het is – Robert Sand

‘Met ‘Het Is Wat Het Is’ presenteert de uit Gouda afkomstige Robert Sand alweer zijn tweede single. Het is de opvolger van ‘Waar Doen We Het Anders Voor’ waarmee Robert vorig jaar een bescheiden suces behaalde. Wederom dook Robert de studio in met de heren van Sonic Solutions met het uiterst aanstekelijke ‘Het Is Wat Het Is’ als resultaat. “Een plaat met hitpotentie” wordt geroepen in vakkringen! Robert Sand is een enorme Elvis fan en in 1990 begon hij met het imiteren van zijn grote idool. Dit leidde er toe dat hij, niet onverdienstelijk overigens, ook live ging zingen. Ondertussen werd het repertoire verder uitgebreid met liedjes van o.a. André Hazes, René Froger e.v.a. en imiteerde hij typetjes als Bob de Rooy. Hiermee kreeg Robert steeds meer succes, en dus ook meer boekingen. Cannonball Media verzorgde een passende videoclip en de single wordt gereleased door Hit It! Music.

Christa Fartek - Bitte Bleib

Bitte bleib – Christa Fartek

Haar naam staat voor haar onmiskenbare stem. Of het nu Schlager of Country-muziek is, Christa Fartek is thuis in elk genre. Met haar muziek is ze al 3 keer prijswinnaar! Deze absoluut emotionele Schlager belichaamt een levensechte en unieke muziekstijl. Kippenvel gevoel Muziek om van te genieten Artiest – Info: Christa Fartek is een populaire en veelgeboekte live artiest. Ze heeft radio- en tv-media-aanwezigheid. Sinds 2015 is ze actief als zelfstandig muzikant. De artiest is ook te vinden als songwriter en studiozanger voor vele sterren.We willen hen bij voorbaat bedanken en zijn erg blij met een plaats in hun muziekprogramma. Christa Fartek heeft haar hele leven aan muziek gewijd en zal dat blijven doen.

Colinda en Daisy - Eentje ... moet kunnen

Eentje … moet kunnen – Colinda & Daisy

2021 wordt het duettenjaar van Colinda & Daisy. Na de in februari gelanceerde single ‘Oe la la’ komen moeder en dochter nu met de feestknaller ‘Eentje…moet kunnen’. Met de versoepelingen die zijn aangekondigd voor de horeca kan dit dames een groot aantal boekingen opleveren. Alles is werkelijk uit de hoge hoed getoverd om er een productie van te maken waar je U tegen zegt. Het door Billy Dans en Chiel Ottink geschreven nummer is muzikaal omlijst door producer Frank Verkooyen. In de loop van dit jaar verschijnt er overigens nog een duet van Colinda & Daisy. Daarna richt Colinda zich op haar splinternieuwe album die of eind 2021 of begin 2022 gelanceerd gaat worden.

Rudy de Wit - Waarom De Zon Vandaag Verdween

Waarom De Zon Vandaag Verdween – Rudy de Witt

De populaire volkszanger Rudy de Wit laat weer van zich horen met een geweldige nieuwe single ‘Waarom De Zon Vandaag Verdween’. Hiervoor sloeg hij voor het eerst sinds vier jaar weer de handen ineen met producer Harald Queens, die Rudy eerder hielp aan de grootste hits uit zijn carrière zoals ‘Sweet Love’, ‘Kom Bij Mij’ en ‘Ga Met Me Mee’. Het resultaat is een vrolijke zomerse track, die overgoten is met het typische Harald Queens sausje. De nieuwe single ‘Waarom De Zon Vandaag Verdween’ is weer een échte Rudy de Wit knaller en de verwachtingen zijn dan ook weer hooggespannen. Achter de schermen wordt momenteel gewerkt aan een gloednieuw album van Rudy de Wit, welke later dit jaar zal verschijnen.

Burdy - Fiesta Hollandaisa

Fiesta Hollandaisa – Burdy

Het is het (muzikale) jaar voor Burdy. Iedere maand een nieuwe (vinyl) single en als slot een mega feest in Assen op 29 januari 2022 in de Bonte Wever in Assen. Met enige trots presenteert Burdy i.s.m. Mooi Feessie de 5e single . Dit maal geheel in teken van promotie voor eigen land en dat we de vakantie in 2021 in eigen land kunnen houden en de mooie plekjes gaan ontdekken. “Fiësta Hollandaisa” een meezinger zoals je gewend bent van dit feestbeest uut Grunnen.

Marcel Louis - Limburgse Maedjes_COVER_3000x3000

Limburgse Maedjes – Marcel Louis

Marcel Louis geboren in Venlo 1965, komt wederom met een eigen nummer,deze keer op zijn Limburgs, omdat het altijd een wens van hem was, als echte Venloneer dit Limburgs Liedje, te schrijven en zingen. Hij woont al 37 jaar in Mönchengladbach met zijn vrouwtje, maar in zijn hart blijft hij toch een Limburger. Meestal zingt hij in het Engels, Nederlands of Duits, en schrijft zijn liedjes zelf, ook heeft hij al verschillende nummers uitgebracht met de band waar hij al 4 jaar mee bezig is . Het is een 5 man sterke Band en ze heten Get!Lucky, Het is een grote hobby van hun samen en repeteren met vaste regelmaat Ook deze nieuwe single van Marcel Louis – “Limburgse Maedjes” is opgenomen in Zeeland bij niemand anders als Zeelandzoundz

Marco van Gerwen - Senor - Senorita

Senor – Senorita – Marco van Gerwem

Na de tranentrekker ‘Was jij nog maar hier’ die Marco van Gerwen in september 2020 uitbracht komt hij nu met de heerlijke meezinger ‘Senor – Senorita’ die naar verwachting hoge ogen zal gooien. Dat wordt natuurlijk wel vaker gezegd, maar omdat gewoon alles klopt aan deze productie zal de naamsbekendheid van deze uit Valkenswaard afkomstige zanger ongetwijfeld gaan groeien. Met Senor Senorita geeft Marco een nieuw visitekaartje af. Hij besloot om een andere koers te gaan varen met aan boord een aantal vakmensen uit de muziekwereld. Aan deze productie werkten Joris van Dijk & Michel Clerx van Sonic Solutions, Pascal de Vormer, Manfred Jongenelis en Marcel Fisser mee. ‘Ik ben zo blij met deze plaat waarvan je het refrein na 1 keer gehoord te hebben gewoon uit volle borst meezingt. Dat was ook de bedoeling en dat is meer dan gelukt.

Robert Pater - Heel Mijn Hart

Heel mijn hart – Robert Pater

Na het hitsucces van ‘Vertel Haar Van Mijn  Spijt’ komt de uit Raalte afkomstige Robert Pater met een ijzersterke opvolger, getiteld ‘Heel Mijn Hart’. Het betreft een onvervalste gispsy kraker, welke Robert wederom met producer Frank Verkooyen tot stand heeft gebracht. Robert Pater is niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige hitzwezen en de afgelopen jaren weet hij hit na hit te scoren met liedjes als ‘Doe Met Me Wat Je Wilt’, ‘Eenzaam En Alleen’, ‘Ik Kan Jou Niet Vertrouwen’, ‘Geluk’ en ‘Zonder Grenzen Eindeloos’. Met deze nieuwe single zal Robert Pater dan ongetwijfeld ook weer gaan scoren. De carrière van Robert Pater ligt sowieso goed op koers; zijn laatste album ‘Geluk’ werd uiterst positief ontvangen, een BumaNL nominatie op zak en zijn hits zijn werkelijk overal te horen.

ROY - Vriendschap

Vriendschap – Roy

Sabien Tiels een naam die je je regelmatig hoort op de radiostations in Nederland en België. Airplay heeft ze met haar singles op zowel de nationale zenders in België als Nederland maar ook op de regionale – lokale – web en commerciële radiostations hoor je het stemgeluid regelmatig. Ze heeft het afgelopen jaar gebruikt om enige nummers op te nemen en daarom kon Sabien kiezen uit diverse singles die klaar waren, tot en met de mastering, maar na lang wikken en wegen werd er gekozen voor deze knaller van een zomersingle die Sabien schreef samen met haar Engelse producer Pete Barringer (de man die ook de Eurovisie-Song van Malta leverde). ‘Vandaag even niet’ is een anti-stress-song, en die kon op geen beter moment komen. Het is immers de hoogste tijd om alle stress achter ons te laten, lekker te relaxen …. En natuurlijk doet de vrouw even helemaal haar zin … Droom even weg op het unieke geluid van de steeldrum en oefen alvast je eerste zomerse danspasjes met ‘Vandaag even niet’ – en da’s absoluut niet te verwarren met ‘vanavond niet, schat’. Sabien pakt uit met een nieuwe single en een nieuw Spotify-profiel. En ze pakt dan de daarop volgende week uit met een nieuwe clip (van regisseur Bert Temmerman). Van deze dame heeft u het laatste nog niet gezien, noch gehoord.

Be Schmaal - Gain Zin

Gain zin – Be Schmaal

. De laatste 2 singles “Bezinning”en “Opa” zijn nummers die je regelmatg hoort op de radiostations in Nederland en Vlaanderen. Met zijn nieuwe single “Gain Zin” zal Be Schmaal wederom vele muzikale harten gaan veroveren. Het gevoel wat we allemaal wel eens hebben is nu op cd gezet en er is een clip van gemaakt met een hoofdrol voor Piet van Dijken.

Sabien Tiels - Vandaag even niet

Vandaag even niet – Sabien Tiels

Sabien Tiels een naam die je je regelmatig hoort op de radiostations in Nederland en België. Airplay heeft ze met haar singles op zowel de nationale zenders in België als Nederland maar ook op de regionale – lokale – web en commerciële radiostations hoor je het stemgeluid regelmatig. Ze heeft het afgelopen jaar gebruikt om enige nummers op te nemen en daarom kon Sabien kiezen uit diverse singles die klaar waren, tot en met de mastering, maar na lang wikken en wegen werd er gekozen voor deze knaller van een zomersingle die Sabien schreef samen met haar Engelse producer Pete Barringer (de man die ook de Eurovisie-Song van Malta leverde). ‘Vandaag even niet’ is een anti-stress-song, en die kon op geen beter moment komen. Het is immers de hoogste tijd om alle stress achter ons te laten, lekker te relaxen …. En natuurlijk doet de vrouw even helemaal haar zin … Droom even weg op het unieke geluid van de steeldrum en oefen alvast je eerste zomerse danspasjes met ‘Vandaag even niet’ – en da’s absoluut niet te verwarren met ‘vanavond niet, schat’. Sabien pakt uit met een nieuwe single en een nieuw Spotify-profiel. En ze pakt dan de daarop volgende week uit met een nieuwe clip (van regisseur Bert Temmerman). Van deze dame heeft u het laatste nog niet gezien, noch gehoord.

Arno Kolenbrander & Bremsie - Bij Je Zijn

Bij je zijn – Arno Kolenbrander & Bremsie

Na jaren wat minder te hebben uitgebracht is hier de tweede single van Arno als opvolger van ”Ik Wil Terug” welke hij afgelopen December heeft uitgebracht. Alleen deze keer is het niet helemaal een solo single maar heeft Arno dit nummer opgenomen samen met zijn zoon Bram. Arno heeft aangegeven dat hij alleen nog maar muziek wilt maken waar hij achter staat en dingen doen die hij, op muzikaal gebied, leuk vindt. Nou wat is nou leuker dan samenwerken met één van je kinderen! ”Bij Je Zijn” is een vrolijke, zomerse, moderne single geworden waar je bijna niet stil op kan blijven zitten en waar Bram… die bekend wilt worden onder de naam Bremsie, een deel rap voor zijn rekening neemt.

Werner Draad - Hé Jij

He jij – Werner Draad

‘Hé Jij’ is de nieuwe single van Werner Draad. Werner Draad(49), deze singer-songwriter uit Tilburg komt deze keer met een lekkere feel good lente/zomer track. Enkele jaren terug deed hij mee aan een singer-songwriter festival in Tilburg waarmee hij alleen met zijn stem en gitaar zijn Nederlandstalige liedjes de gevoelige snaar wist te raken. Eind 2016 schreef hij het liedje “Dichterbij”. Deze demo kwam onder de aandacht bij Willem van Schijndel waarmee hij in mei 2017 zijn eerste single lanceerde. Na een lange tussenpoze maar met veel muzikale ervaringen en nieuwe liedjes heeft hij de keuze gemaakt om één van zijn zelf geschreven liedjes in eigen beheer op te nemen. Ook deze keer weer in samenwerking met topproducer Hans Aalbers (studio Nederhorst Den Berg, bekend van o.a. André Hazes, Frans Duijts, Henk Bernard e.v.a.) die de productie voor deze song heeft verzorgd.‘Hé Jij’ gaat over zijn of haar liefde die hij/zij op een zonnige vakantie heeft leren kennen. Waarna hij/zij op zoek gaat om deze momenten samen nog eens te herbeleven.Met deze lekkere uptempo lente/ zomer track gaat hij van zich laten horen.

Laura Mena - The one with the broken heart

The one with the broken heart – Laura Mena

Laura Mena is een 18-jarige Deense en Afro-Cubaanse singer-songwriter. Ze heeft een ruig leven achter de rug, vol strijd en hindernissen. Maar kunst en muziek zijn altijd al een lichtpunt in haar leven geweest. Ook al is ze pas sinds kort professioneel met muziek bezig. Ze heeft enig succes behaald met haar debuutsingle “The guy I fell in love”. Het laten spelen op lokale radiostations en zelfs grote radiostations over de hele wereld, zoals BBC Manchester. Ze is gespecialiseerd in betekenisvolle songwriting en ontroerende songteksten en pakkende popmelodieën.

Mandy Stom - I Won't Tell

I won’t tell – Mandy Storm

De 34-jarige Mandy Storm is zolang ze zich kan herinneren al met muziek bezig. Op de basisschool sloeg zij geen talentenjacht of musical over en wilde ze graag in de spotlights staan. Muziek was op de middelbare school ook een belangrijk ding, haar eindexamen in muziek heeft zij afgerond met een 9. Ervaring in het zingen mocht zij opdoen met gastoptredens bij o.a. J&J two men Company. Zij heeft een aantal zanglessen gevolgd bij Marion van Iwaarden. Op dit moment is Mandy zangeres bij de coverband Mezzup. Solo werkt zij aan haar eigen muziek en teksten. Zo’n 6 jaar geleden is Mandy Storm gestart met het schrijven van eigen songteksten. Na het schrijven van een songtekst pakt ze haar ukelele erbij om een melodie te maken. Haar hoofd loopt om van de creatieve ideeën. Al haar songteksten zijn gebaseerd op gebeurtenissen uit haar eigen leven. Je zou kunnen zeggen dat Mandy je een kijkje laat nemen in haar dagboek. Dit geldt ook voor haar tweede single I won’t tell. Het lied gaat over dat het lastig is je hart opnieuw open te stellen voor de liefde nadat je hart gebroken is geweest. Mandy houd erg van muziek uit de jaren ‘50, ‘60 en ’70. Dit is dan ook terug te horen in haar muziek. Mandy houd ervan om sounds van vroeger te verwerken in nieuwe muziek. Zij hoopt uiteraard dat de mensen haar tweede single met veel plezier zullen beluisteren. 1 ding is zeker, voorlopig heeft zij nog genoeg ideeën en zal ‘I won’t tell’ zeker niet haar laatste song zijn

Sandra Strating - Turn The Pain Into Power

Turn the pain into power – Sandra Strating

Sandra Strating, geboren en getogen in Emmer-Compascuum, is niet meer weg te denken in de vaderlandse showbizz. Ze heeft de afgelopen jaren landelijke single successen geboekt met “Niets staat mij in de weg” en “Mooie Zomer”.  En ja dat smaakt naar meer en aangezien deze sympathieke wel van uitdagingen houdt is ze samen met componist Tim Hemme de uitdaging aangegaan om een Engelstalig nummer op te nemen. Het werd een zoektocht naar een passend nummer en die heeft ze gevonden in “Turn the pain into power”. Een pracht van een single vioor haar geschreven door Angela Radtke en gecomponeerd door Tim Hemme die zeker de nodige playlijsten zal gaan veroveren. Sandra stond als jong meisje geregeld op het podium. Ze speelde toneel en deed mee met de playback wedstrijden. Live zingen leek haar geweldig maar de durf ontbrak  die durf kwam pas vele jaren later tijdens een feest waar ze een lied mocht zingen en dat werd zo’n succes dat de vraag naar meer en vaker optreden groter werd. Haar volgende droom was het maken van een eigen single en ook die droom zal ze in vervulling gaan . “Niets staat me in de weg” is daarvan de titel en die titel is nog steeds van toepassing want niets staat deze in de zorg werkende Sandra nog in de weg om een volgende stap te maken op de showbizzladder. “Turn the pain into power” vanaf heden te streamen downloaden. En je kunt het nummer aanvragen bij je favoriete radiostation(s) in binnen- en buitenland. Meer weten over Sandra Strating volg haar

Niels Korsuize - Het Perron

Het perron – Niels Korsuize

Vorig jaar bracht de zanger Niels Korsuize zijn eerste debuutsingle Mariloe uit. De release werd overal goed ontvangen. En heeft al ruim meer dan 1 miljoen streams behaald. Daarom is Niels Korsuize weer de studio ingedoken voor een nieuwe plaat. Nu is zijn nieuwe single ‘HET PERRON’ uit. Het Perron is net weer even wat anders dan als de eerste single. en uiteraard is het weer een nummer met een frisse & vrolijke sound!

Artiesten Brengen Hoop - Alles Komt Goed

Alles komt goed  – Artiesten Brengen Hoop

.“Artiesten Brengen Hoop”, acht artiesten, bestaande uit Loredana, Celien, Corina, Jill De Greef, Steve Tielens, Danny De Roover, Salim Seghers en Johan Veugelers brengen samen een bruisend actueel en positief lied uit : “Alles Komt Goed”.
Dit alles ten voordele van het Belgisch KinderKanker Steunfonds ( BKKS ), dat o.a. zorgt voor muzikale begeleiding van jongvolwassenen.
Bezieler van het concept is Danny de Roover, die tevens peter is van “Shine Like A Star”.

Bryan Stricker - Vanaf vandaag

Vanaf vandaag  – Bryan Stricker

Gezien de recente ontwikkelingen in onze samenleving, is de tekst van de track onbedoeld actueel: “Het is te lang geleden dat we – zonder denken, zonder plan – er op uit, het leven tegemoet. De dingen die we toen deden, die doen we nooit meer en het duurt te lang.” ‘Vanaf Vandaag’ verschijnt via PVT Records en is verkrijgbaar via alle streamingplatformen. Op woensdag 8 september ’21 verzorgt Bryan schouwburg Het Park in Hoorn een fantastische theatershow samen met liveband. Samen met een zevenkoppige band neemt hij het publiek tijdens de show voor de allereerste keer mee in zijn nieuwe muzikale wereld. Op het podium weet Bryan als geen ander zijn publiek te raken met uiteenlopende songs. Van ballads tot feestnummers. Van covers tot eigen nummers. Je kunt gaan genieten van een fantastische show, zoals je niet eerder in een theater hebt gezien.

Jesse Jansen - Blue Bayou

Blue bayou – Jesse Jansen

De Brabantse zanger Jesse Jansen heeft de afgelopen tijd bepaald niet stil gezeten. Hij de studio ingedoken om nieuw materiaal op te nemen voor zijn album dat later dit jaar gaat verschijnen. Als voorloper hiervan lanceert hij een nieuwe single getiteld; “Blue Bayou”. De single is een bewerking van de wereldberoemde evergreen van Roy Orbison. De plaat is omgetoverd tot een heerlijk klinkende feestplaat met een zomerse Nederlandstalige tekst. De single werd geschreven en geproduceert door allround producer André Kooiman. Met een echte steelgitarist, die ook voor Grand & Forsyth speelde, heeft het nummer een extra heerlijke zomerse sound gekregen die je meteen doet denken aan exotische bestemmingen! Met singles als; “Zo is de liefde”, ‘Vandaag is jouw dag” en een duet single met Bobby Prins op zijn naam draait Jesse Jansen al jaren mee. Met “Blue Bayou” laat Jesse Jansen een ander geluid horen dan zijn voorgaande singles, en bewijst hij dat hij naast het serieuze repertoire ook een lekker feestje kan bouwen!

Nelis Heesbeen en Daymian van Os - Nu zijn we alle twee artiesten

Nu zijn we alle twee artiesten – Nelis Heesbeen & Daymian van os

Nelis Heesbeen heeft samen met Daymian van Os een hedendaagse bewerking van ‘Nu zijn we alle twee artiesten’. Normaal gesproken heeft Nelis niets met duetten, maar voor Daymian heeft hij uitzondering gemaakt. Nelis hoopt dat het 12 jarige talentje hiermee op de kaart wordt gezet. Hij gunt hem in ieder geval een succesvolle muzikale carrière. Nelis geniet al vele jaren van succes in de muziekwereld, Vooral zijn twee laatste singles ‘Overstag’ en ‘Vannacht ga ik niet meer naar huis’ kregen ontzettend veel airplay op de vaderlandse radio. Daymian lanceerde afgelopen januari z’n allereerste single ‘De zon schijnt ook door het allerkleinste raam’ bij Knock Knock Music. Ook Nelis maakt sinds september 2020 gebruik van de Knock Knock familie en is een enorme fan van Daymian. Privé gaat hij ook met de familie van Os om. Hij nam Daymian regelmatig mee naar z’n optredens en hoopt dat na de coronatijd ook gewoon weer te doen.

Maico - Het is weer weekend

Het is weer weekend – Maico

(14 mei 2021) Met ‘Het Is Weer Weekend’ laat de uit Enschede afkomstige zanger Maico weer van zich horen, en heeft hij weer een ijzersterke opvolger in handen van zijn airplayhit ‘We Doen Nog Een Drankje’. De productie lag wederom in handen van de succesvolle producer Harald Queens (bekend van o.a. Raymon Hermans), die ook voor de compositie zorgde en de tekst werd geschreven door Ruben Zonnebeld. Hiermee is Maico weer helemaal klaar voor de komende periode, waarin er hopelijk weer volop opgetreden kan worden. De eerste reacties op ‘Het Is Weer Weekend’ zijn in ieder geval veelbelovend te noemen en zoals het er naar uitziet kan Maico hiermee weer een succes op zijn CV toevoegen.

Vrijheid - Iedereen Verlangt

Iedereen verlangt – Vrijheid

(14 mei 2021) De band Vrijheid is onstaan door een samenwerking van het eigen nummer nummer ‘Iedereen Verlangt’ geschreven door zanger/gitarist Hans Domevscek naar aanleiding van de moeilijke tijd waar we ons nog steeds in bevinden. Hans heeft in het verleden met veel artiesten gewerkt, waaronder Marianne Veldpaus (Pussycat), Toni Willé (Pussycat) en Gordon Smith (gitarist van Phil Collins). Verder bestaat Vrijheid uit toetsenist/arrangeur Falco Borsboom, op drums Robin Zalm (ex-drummer Volumia) en Dennis Huyer op basgitaar.

Lisette van der Ploeg - Stop

Stop – Lisette van der Ploeg

De 16 jarige zangeres “Lisette van der Ploeg” die zingt “STOP warming up  the oceans” hoopt met deze  tekst een boodschap over te brengen van  lieve mensen laten we met zijn allen heel zuinig zijn op onze aarde.De tekst van het liedje raakt iedereen en ieder woord komt binnen omdat “Lisette” met haar mooie zuivere stem het met heel veel gevoel.zingt.
“Lisette” die steeds meer bekendheid krijgt in binnen en buitenland is een talent waar we in de toekomst nog veel van zullen horen.Singersongwriter “Danny Ferdinandus” werkt heel graag met haar,samen en is er van overtuigd dat “Lisette” straks zelf haar liedjes zal gaan schrijven en uitbrengen.
Ze komt uit een goed en warm nest met haar hart op de juiste plaats en met dit lied “STOP Save the world” hoopt “Lisette” dat mensen waar ook ter wereld zich veel meer bewust worden er is maar 1 aarde, dus laten we daar heel zuinig op zijn. Laten we dus STOPPEN met het vervuilen ervan, voor nu en in de toekomst voor onze kinderen Ze hoopt dat dit liedje aan iedereen een signaal zal geven: zo kan het echt niet doorgaan

Jake Philips - Kijk In Mijn Ogen

Kijk in mijn ogen – Jake Philips

Jake Philips is het alter ego van Jan Floren en in het dagelijks leven vader coördinator van de voedselbank presentator en artiest. En artiest zijn heeft hij de afgelopen maanden zoals velen weinig van gemerkt. Er viel op de podia niets te beleven en Jake Philips is dan zo blij als een kind in de ballenbak dat de podia binnenkort weer gevuld gaan worden en de mensen weer kunnen gaan genieten van de optredens van de artiesten. En om deze gelegenheid te vieren is er vandaag verschenen de nieuwe single van Jake Philips ( ft DJ Henry) Manfred Jongenelis zorgde voor een frisse zonovergoten melodie bij de titel “Kijk in m’n ogen”. Soms zegt een blik meer dan vele woorden en hoe kunnen je ogen alles zeggen over de liefde is in een zin het verhaal van Jake’s nieuwe single. Het nummer verschenen op het Cd Hamster Music label en verkrijgbaar als cd maar natuurlijk ook via de download en streamingsites. Tevens is van de single een clip “geschoten” welke te zien is op de clip zenders in Nederland en België.

Kessie - Liebilingslied

Liebelingslied – Kessie

“Liebelingslied” is de naam van Kessie’s nieuwe nummer en dit nummer moet moed geven in deze moeilijke tijden. Een 100% dansbare pophit van de native Sulinger die al heel lang succesvol is in het hitveld. Af en toe hanteert ze zelf de pen en deze keer leverde ze ook het tekstidee voor dit nummer op. Kessie’s motto: “… schakel gewoon elke dag uit …”. Kessie – dat betekent een oprechte klap met hart en gevoel. De sympathieke blondine wordt constant vertegenwoordigd in een breed scala aan hitlijsten en is op een breed scala aan evenementen verschenen. Het had het grootste publiek van Nederland op het zogenaamde “Tax Free Festival” met meer dan tienduizend bezoekers voor het podium. Zelfs bij een opening van de Jürgen Drews KultBistro op Mallorca is Kessie de afgelopen jaren altijd bij “Jürgen Drews and Friends” geweest. Kessie’s nieuwe single “Favourite Song” zal deze keer weer de dansvloeren vullen, omdat ze zichzelf steeds opnieuw uitvindt voor haar trouwe fans die haar al jaren bedanken. Het nummer is gecomponeerd, gecomponeerd en geproduceerd door de succesvolle producer Pit Bergher in de hit smidse “Die Schlagersuite” in Duisburg. De single is uitgebracht door het succesvolle label “Fiesta Records”

Erwin Haarmans - Ja Jij Alleen Jij

Ja jij alleen jij – Erwin Haarmans

Drie jaar geleden overleed de Utrechtse zanger Hans van der Laan op 54- jarige leeftijd. Het was één van Erwin beste kameraden. Van hem kreeg Erwin te horen dat hij ook moest gaan zingen. Erwin: ‘Ik gaf aan dat ik daar nog lang niet klaar voor was omdat ik nog niet eens zolang zong. Ik ben er wel over na gaan denken, en heb vervolgens zangles genomen bij Ingrid Simons, nog steeds ben Ik daar elke maandagavond te vinden. In het verleden heb ik ooit een singletje uitgebracht, maar daar is qua promotie weinig mee gedaan. Daarnaast liggen er nog steeds 3 nieuwe nummers op de plank. Harry Gerritsen vroeg onlangs of ik met hem mee wilde gaan naar Manfred Jongenelis omdat hij het één en ander met hem wilde bespreken. Ik raakte met Manfred in gesprek en vertelde dat ik nog 3 klare liedjes had liggen. Manfred stelde voor om naar een demo te luisteren waarvan Frank van Etten de tekst had geschreven. Het bleek om ‘Ja jij, alleen jij’, te gaan. Ik was gelijk verkocht!

Michel Le Fleur

Michel Le Fleur

Michele Fiore, ook bekend als Michael Le Fleur, is een muziekproducent, is een onafhankelijke producer. Pianist, componist, arrangeur, creëert verschillende soorten muziekgenres, zijn stijl is AMBIENT MUSIC (Cafe ‘Del Mar) CHILLOUT / DEEP HOUSE / WORLDMUSIC Ritmische geluiden, het is boeiend Hij heeft samenwerkingen met het belangrijkste label Bedrijven Universal record Warner Music Sony Muziek. Michele Fiore is een artistiek directeur, hij is Music Design, zijn laatste productie (Parfum Of Balearic) (Cafe ‘De Playa) (IBIZA) (Sol De Playa) (Balearic Beats) is te koop in alle GLOBAL DIGITAL STORE. Het wordt over de hele wereld gedistribueerd door (The Orchard Enterprises) Sony Music Verenigde Staten

Dennis Jones - Wij Gaan Altijd Door

Wij gaan altijd door – Dennis Jones

Onlangs verscheen het nieuwe Dennis Jones album ‘Altijd Door!’ en de titelsong ‘Wij Gaan Altijd Door’ verschijnt nu op single. Hiermee wordt gehoor gegeven aan de vele verzoekjes om deze track als single te releasen. ‘Wij Gaan Altijd Door’ is een Nederlandstalige remake van de disco classic ‘Born To Be Alive’ van Patrick Hernandez en met deze dansbare track laat Dennis de disco tijden herleven. “Ik ben opgegroeid met de disco muziek van Saturday Night Fever, Donna Summer, Boney M., Bee Gees, Village People en natuurlijk ook Patrick Hernandez. Deze muziek is eigenlijk nooit weggeweest, getuige recente hits van bijvoorbeeld Dua Lipa, Daft Punk, Lady Gaga etc. Disco is vrolijk, bevat meestal goede melodiën en je kunt er ook nog eens lekker op dansen” aldus Dennis over de keuze om ‘Wij Gaan Altijd Door’ op te nemen. Eerder nam Dennis al met succes op disco geïnspireerde liedjes op zoals ‘Pak Me Kus Me’, ‘Wat Ik Ook Doe’ en ‘Nu Ga Ik Leven’. De Nederlandse tekst van ‘Wij Gaan Altijd Door’ is geschreven door Henk van Broekhoven (beter bekend als zanger John Spencer) en de productie lag in handen van Kees Tel.

David a. Tobin - Magic In Love

Magic in love – David A. Tobin

SedSoul Music Label under Producer Rob Hardt´s guidance has gained a formidable catalog of quailty music and set the standard for what Soul music is now. The dazzling new release, “Magic In Love” from American Born Soul Star ,David A. Tobin is a perfect mix of top quality vocals/ lyrics and production, in other words this is pure fire! This is what Soul Music has needed, and they surely deliver. David A. Tobin´s luminous soulful male vocal that is sure footed in melody and groove. “Magic In Love”, is an original with an edge of entertainment and surprises through the song. David A. Tobin is on his game 100%; The team understands how to paint the picture of what love mixed with magic sounds like in glorious song. Using words like; “Hocus Pocus” or ” Abracadabra” could be tricky, but Mr. Tobin handles telling this story with the ease and dexterity of a seasoned professional! It’s also good to hear David A. Tobin returned after his single, “Save Your Love For Me” triumph from Cool Million´s, “Stronger” full album return with such a brilliant single release. Rob Hardt, Ernie McKone and David A. Tobin crafted a new classic that is gonna make you fall in love with RnB all over again and it is danceable or love making music depending on your speed! What is also Amazing is how they are growing the ears of the listeners to the recognizable vocal talents of David A. Tobin. The winning combination of Musical Gangsters have made something hear that sounds like we should already have this downloaded in our record collection. Even the background vocal production is a worthy earworm that hooks you. It is not often a distinguished Soul Music Jewel like this is presented in such a timeless way (with full video to be released), but when it is we need to put it on and watch it shine, shine, shine. Afterall it’s………MAGIC!!!!

Sam Vanvelthoven - Als ik kon toveren

Als ik kon toveren – Sam Vanvelthoven

Als ik kon toveren dan was er geen pijn en als ik kon goochelen zou alles zoveel anders zijn. Daarover zingt Sam Vanvelthoven in z’n nieuwe single ‘Als ik kon toveren’. Met deze productie plukt hij de vruchten van de samenwerking tussen Manfred Jongenelis en Frank van Etten. Manfred is één van de beste producers op het gebied van Nederlandstalige muziek. Frank hoeft zich maar te verdiepen in een onderwerp en bedenkt de mooiste teksten. Als Sam kon toveren zou hij als eerste de corona verbannen zodat alles weer normaal wordt. Na z’n deelname aan The Voice Kids stroomden de boekingen binnen. Niets stond meer in de weg om z’n droom waar te maken om door te breken in artiestenland…..totdat Covid-19 zijn intrede deed. Alles ging op slot met alle gevolgen van dien. Gelukkig hoeft het 13-jarige talent z’n boterham er nog niet mee te verdienen.

Mannes - Sluit Ik Mijn Ogen

Sluit ik mijn ogen – Mannes

Na het succes van de single ‘Breng Mij Haar Terug’ werd er reikhalzend uitgekeken naar de nieuwe single van Mannes. Deze is nu een feit en heet ‘Sluit Ik Mijn Ogen’. Manfred Jongenelis is verantwoordelijk voor de kristalheldere productie, en ‘Sluit Ik Mijn Ogen’ is een prachtige single geworden. Mannes’ goede vrienden Harm Wolters (Ancora) en manager Henk den Draaier hebben achter de schermen volop meegeholpen met de totstandkoming van deze nieuwe release. ‘Sluit Ik Mijn Ogen’ is de eerste single op Mannes’ nieuwe label CD Hamster Music en hiermee heeft Mannes zijn team compleet om zijn carrière naar een hoger plan te tillen. De tekst handelt over moederliefde, waardoor deze single naadloos aansluit bij de komende moederdag op 9 mei a.s.

André Kooistra - Vier Elke Dag

Vier elke dag – André Kooistra

André Kooistra, de feestzanger uit het Noorden en bekend als “ zingende brandweerman “ komt ook dit keer met een knaller van een single , getiteld ‘Vier Elke Dag’ Een mooie opvolger voor ‘Werelddag’ waarmee André onlangs goed wist te scoren. Bij het horen van de eerste klanken wordt je gelijk vrolijk. Een feestnummer die lekker mee te zingen is en dat is waar het André om te doen is; mensen vrolijk maken en laten meezingen met zijn vrolijke nummers. Met ‘Vier Elke Dag’ gaat dit zeker lukken. Vier Elke Dag’ is het levensmotto van André. Ondanks tegenslagen, zou je alles uit het leven moeten halen en elke dag moeten vieren, soms met een lach, soms met een traan. Zeker in tijdens als deze, zie je des te meer hoe relatief alles is. Nu ligt de nadruk hierop. Het is niet alleen een boodschap voor nu, maar zeker ook voor later als alles weer normaal is, volgens André. ‘Vier Elke Dag’ is geschreven door Pascal de Vormer en P. Pruysenaere (het pseudonymn van de hitschrijver van o.a. Gerad Joling en Koos Albert Peter de Wijn). Dit duo heeft al meerdere nummers voor André geschreven. De productie is in handen van Dylan van der Feen werkzaam bij The Office Studio. De promotie van vier elke dag, wordt verzorgd door Casper Janssen Music Promotion en de single verschijnt via CD Hamster.

Evert van Huygevoort - Niemand Anders

Niemand anders – Evert van Huygevoort

‘Niemand Anders’ is het nieuwste wapenfeit van rijzende ster Evert van Huygevoort. Wederom geproduceerd door Sonic Solutions, waardoor deze single een superstrakke productie heeft meegekregen. Evert’s herkenbare stemgeluid doet de rest en hiermee heeft hij een knaller van een hit in handen.Evert van Huygevoort mag gezien worden als een van de meestbelovende zangers die Nederland momenteel rijk is. Zijn liedjes zijn dermate populair dat ze veelvuldig op de Nederlandse radio zenders te horen zijn en op YouTube en de streaming sites behalen ze hoge aantallen.De prachtige videoclip, gedeeltelijk geschoten in het Chassé Theater in Breda, is volop te bewonderen op de bekende clipkanalen.

Corry Geerlings - Ik Zou Alles Willen Geven

Ik zou alles willen geven – Corry Geerlings

Corry Geerlings is het wachten beu en wil net zoals vrijwel iedere artiest weer gewoon aan de slag om de normale gang van zaken te kunnen doen. Z’n nieuwe single ‘Ik zou alles willen geven’ is één van de onlangs opgenomen tracks. ‘Het idee om dit van oorsprong Duitstalig nummer om te toveren in het Nederlands is afkomstig van mijn moeder. De tekst is geschreven door mijn plaatsgenoot Wim Roeffen. Hij is in Limburg een bekend persoon in de muziekwereld. Zijn oeuvre is breder dan alleen carnavalmuziek, vandaar dat hij zich wil gaan richten op het schijven van Nederlandstalige liedjes. Wim heeft in Limburg al veel onderscheidingen in ontvangst mogen nemen en hoopt nu de rest van Nederland te veroveren met zijn geweldige teksten’, aldus Corry.

JOEY OERLEMANS - UITZICHT

Uitzicht – Joey Oerlemans

Met de single ’Uitzicht’ presenteert de in Hoogerheide geboren zanger Joey Oerlemans een nieuwe single waarmee hij een compleet nieuw geluid laat horen. Voorheen voornamelijk actief in het genre “feestmuziek” kiest Joey nu voor het serieuzere Nederlandstalige popgenre. Vanwege zijn stemgeluid werd Joey benaderd door componist Harry de Rooij om de single ‘Uitzicht’ op te nemen. Onder leiding van de gerenommeerde producer Patrick Schouten kwam ‘Uitzicht’ tot stand. De single handelt op sublieme wijze over de actualiteit waarin we leven.

Raymon Hermans - Diamant

Diamant – Raymin Hermans

RAYMON HERMANS brengt op donderdag 8 april zijn nieuwe single ‘Diamant’ uit. Na een periode van muzikale stilte is hij weer helemaal terug.Raymon: “Het afgelopen jaar was muzikaal gezien even stil. Toen de wereld plotsklaps veranderde was ik het zelf ook even kwijt. Nieuwe muziek die ik wilde releasen paste niet in de tijdsgeest en heel eerlijk, mijn motivatie werd ook flink onderuit gehaald. Ik heb bewust geen nieuwe muziek uitgebracht tot ik mezelf weer gevonden had, mijn mindset op het goede niveau was en ik weer zin had om te schrijven en te produceren.En dat is gelukt. Ik heb opnieuw ontdekt wat voor muziek ik wil maken en daarvan is ‘Diamant’ het eerste resultaat. Ik spreek en zie veel mensen wie ook in zo’n rollercoaster van emoties hebben gezeten, niet lekker in hun vel zitten, een lage eigenwaarde hebben en vaak zich laten meeslepen in de waan van de dag. Eigenlijk is dat nergens voor nodig, een beetje bewustwording van jezelf is al genoeg. Ik vind dat iedereen een Diamant is, ieder op z’n eigen manier. De ene nog ruw en de ander al helemaal geslepen, maar dat is het mooie van het leven.” Diamant’ is een echte feel good track, dansbaar en bevat een vernieuwende sound. 2021 staat voor RAYMON HERMANS in het teken van nieuwe muziek en (hopelijk) later dit jaar weer shows.

Ronn Amsterdam - Wil Je Alles Zijn

Ik Wil Je Alles Zijn – Ronn Amsterdam

Ronn Amsterdam is al jaren actief op de podia. Een entertainer die het publiek weet te verwennen met zijn liedjes. Regelmatig scoort hij airplay op de radio zo ook met zijn singles “Als je me nodig hebt” en recent  met “Een boodschap voor jou”. Het voorjaar 2021 gaat bij Ronn  de boeken in als moment van de release van zijn single “Ik wil je alles zijn”. Vrolijk Zomers en lekker in het gehoor liggend en een single die wederom de playlijsten vabn de diverse stations zal behalen.

Crazy Accordeons - Mijn Accordeon

Mijn accordeons – Crazy Accordeons

Marco & Monique timmeren vanaf 2019 al hard aan de weg om hun naamsbekendheid te vergroten. Er stonden in 2020 en 2021 een aantal bijzondere grote optredens gepland, maar vanwege Covid-19 werden deze geannuleerd. Muzikaal gezien bleef het echter niet stil. Inmiddels hebben De Crazy Accordeons al een 5-tal instrumentale nummers gelanceerd. Platenbaas Ronald Visch kan niet anders dan heel erg blij zijn met de deelname van Marco & Monique aan ‘Ik geloof in mij’. Naast dit duo is Gio Swikker, die ook deel uitmaakt van de Rood-Hit-Blauw stal, voor het tweede opeenvolgende seizoen te bewonderen in dit zeer goed bekeken programma. Voor wat betreft de nieuwe single ‘Mijn accordeon’, deze is anders dan wat de Crazy Accordeons tot nu toe hebben uitgebracht. Er wordt nu namelijk door Monique in gezongen, maar de aandacht gaat toch echt wel naar de accordeon. ‘Ik zing over blinkende accordeons die vol melancholie de klanken van het leven laten horen. Ook worden namen genoemd van artiesten die de accordeon hoog in het vaandel hebben staan

Dave Korteweg - Jouw avonturen

Jouw avonturen – Dave Korteweg

Een mooi vervolg op de gelanceerde single ‘Picobello’ die in 2020 uit kwam, zo omschrijft Dave Korteweg z’n nieuwe wapenfeit ‘Jouw avonturen’. De doelstelling om minimaal 1 single per jaar uit te brengen heeft hij hiermee gehaald. Na het uitbrengen van ‘Picobello’ is de naamsbekenheid ernorm gegroeid. Ik zit nu éénmaal in die trein en die moet gewoon doordenderen. Anders is alle energie die ik samen met mijn team erin heb gestopt verloren. Dat is niet de bedoeling. Ondanks Covid-19 gaat Dave lekker op pad met “De Muziekbus” om zo toch te kunnen optreden bij de mensen voor de deur. Via socialmedia zoals Facebook, heeft Dave al enkele boekingen mogen ontvangen. ‘Zo blijft ik ook in contact met mijn fans.’ Zij gaven ook al aan, dat ze zaten te wachten op een nieuwe single’. Die heb ik wederom opgenomen bij Sonic Solutions in Roosendaal. Pascal de Vormer heeft de tekst geschreven, waarin je wordt meegenomen in verschillende avonturen.

Jessy Arjaans - Dat Ik Geen Engel Ben

Dat ik geen engel ben – Jessy Arjaans

Dat Ik Geen Engel Ben” is de nieuwe single van Jessy Arjaans. Na het succes van de welbekende track “Hemelsblauwe ogen” is het tijd voor een nieuwe plaat met een lekker VET geluid. Samen met Niels Lingbeek heeft Jessy een mooi lied geschreven, die echt letterlijk van toepassing is op haar drukke en vooral chaotische leven. Deze Groningse zangeres heeft haar hart op de tong liggen en gaat als een wervelwind door het leven. Jessy mag dan wel geen engel zijn, maar hey, wie is dat nou wel dan? Deze plaat is weer een echte Jessy KNALLER! met een heerlijke schlager-pop sound.

Rocky – Franky Falcon

Van zijn nieuwe album ’30 Jaar’ verschijnt nu de track ‘Rocky’ op single. Deze klassieker werd in 1976 een grote hit voor Don Mercedes en is nu door Franky Falcon in een gloednieuw 2021 jasje gestoken. Al sinds de release van het album bleek dit een kneiter van jewelste en gaat nu al richting de 50.000 streams op Spotify. Het was dan ook niets meer dan logisch dat dit de nieuwe single moest worden, en hiermee wordt aan de vraag van het publiek voldaan.Mario Veltman is zoals gewoonlijk verantwoordelijk voor de productie van deze nieuwe single, die uit lijkt te groeien tot een klassieker in het oevre van Franky Falcon.

Dennis Jones - Altijd Door!

Altijd door! – Dennis Jones

Met ‘Altijd Door!’ presenteert Dennis Jones zijn gloednieuwe album. Dit album bevat natuurlijk de actuele hitsingle ‘Zonder Jou’ maar ook succesvolle singles zoals ‘Jij Bent Van Mij Vannacht’, ‘Nu Ga Ik Leven’, ‘Vuurwerk’ en ‘Wat Ik Ook Doe’. Het album kwam tot stand met Dennis’ vaste producer Kees Tel, die al jaren verantwoordelijk is voor het merendeel van de producties voor Dennis Jones. Opvallend is het liedje ‘Deel Van Jou’, een duet welke Dennis heeft opgenomen met zijn dochter Sophie. Binnenkort verschijnt de titelsong ‘Wij Gaan Altijd Door’ op single, en daarmee zal Dennis ongetwijfeld de hit- en playlisten in Nederland en Vlaanderen weer gaan veroveren.
De eerste oplage van ‘Altijd door’ bevat een exclusieve bonus CD met remixen van de befaamde dance producer Matt Pop, die bekend is van zijn werk met nationale en internationale artiesten zoals Luv’, Mai Tai, Hazell Dean, Cilla Black, RuPaul, Kim Wilde, Ace Of Base e.v.a..

Mariona Smets - Laat De Lente Los

Laat de lente los – Mariona Smets

Al vorig jaar 2020 in de zomer sprak Frank Engels, liedjesschrijver en muzikant uit Vlissingen, met Frans van Aken uit Zierikzee, producent en componist/arrangeur, over de perikelen rond Covid- 19 (Corona). “Laat de dagen lengen en de zon weer schijnen” “sprak een uit en dat kwam tot de titel “Laat de Lente Los”. Een productie van Engels en van Aken. Beide werkten eerder samen en hun samenwerking leverde eerder aantal liedjes die enthousiasme, melancholie of feest ademen. Frank vond inspiratie uit zijn omgeving en schreef de tekst “Laat De Lente Los. De tekst is gebaseerd op de mijmeringen van mensen die de vrijheid missen en dromen over de vrijheid die we allemaal zo missen. Snel werd een mooie melodie en arrangement vervaardigd in de studio van Stichting MUTAZE in Hoogerheide. Deze stichting heeft als doel beginnende en reeds gevestigde muzikanten/ vocalisten te verbinden of een podium te bieden in de vorm van opnamen en producties tegen kostprijs. (www.mutaze.nl) Voor de vertolking van de tekst en melodie werd de Vlaamse zangeres/ actrice Mariona Smets gevraagd. Zij weet liedjes energiek te vertolken en de emoties daarbij in haar stem te laten weerklinken. Eerder bracht zij de hertaling van een liedje Het Goede Doel uit, geheten “In Quarantaine” en “Wall of Fame”. Als actrice speelde een tijd geleden een hoofdrol naast Stan van Samang in de Vlaamse Soap “Wittekerke”. Nu, juist tijdens de aanpak van de crisis, kan de luisteraar kracht putten uit de woorden van Mariona Smets.

kruizinga Groen En Tabak - Veul Te Vroug

Veul te vroug – Kruizinga Groen & Tabak

Een gelegenheids band dat kun je Kruizinga – Groen en Tabak wel noemen. Allen zijn zeer bekend in de streektaalmuziek. En voor deze gelegenheid hebben ze besloten om samen een nummer op te nemen en uit te brengen. De broers Kruizinga samen met Krzysztof Groen en Harm Tabak hebben het nummer geschreven door Evert Kruizinga opgenomen De Fabriek te Veendam en het is een muzikale ode aan de veel te vroeg overleden Ede Staal. De kenners van van de muziek van Ede zullen in dit nummer vele titels herkennen en dat maakt het nummer zo uniek, Een uniek muzikaal document.