Flits Schijf

Week 15

Seventeen

Krezip

krezip-seventeen
De FlitsSchijf is wekelijks te horen bij: Flair FM, Glind Radio, Havana Team, Htr Radio, Moonlight Radio, Q5 Radio, Radio Veronique, Studio Diemen, Visual FM – Serious Internet Radio en Wiatraczek Audio.

Overige schijven:

Q5 Radio Q5 Radioschijf: Koffie Koffie Lekker Bakkie Koffie – Feestduo
Radio Veronique Promo Artiest Van De Week: Ik Wil je Alles Zijn
– Ronn Amsterdam

jouw schijf ook aan en we plaatsen hem ook op deze pagina.

Nieuwe Releases

Raymon Hermans - Diamant

Diamant – Raymin Hermans

RAYMON HERMANS brengt op donderdag 8 april zijn nieuwe single ‘Diamant’ uit. Na een periode van muzikale stilte is hij weer helemaal terug.Raymon: “Het afgelopen jaar was muzikaal gezien even stil. Toen de wereld plotsklaps veranderde was ik het zelf ook even kwijt. Nieuwe muziek die ik wilde releasen paste niet in de tijdsgeest en heel eerlijk, mijn motivatie werd ook flink onderuit gehaald. Ik heb bewust geen nieuwe muziek uitgebracht tot ik mezelf weer gevonden had, mijn mindset op het goede niveau was en ik weer zin had om te schrijven en te produceren.En dat is gelukt. Ik heb opnieuw ontdekt wat voor muziek ik wil maken en daarvan is ‘Diamant’ het eerste resultaat. Ik spreek en zie veel mensen wie ook in zo’n rollercoaster van emoties hebben gezeten, niet lekker in hun vel zitten, een lage eigenwaarde hebben en vaak zich laten meeslepen in de waan van de dag. Eigenlijk is dat nergens voor nodig, een beetje bewustwording van jezelf is al genoeg. Ik vind dat iedereen een Diamant is, ieder op z’n eigen manier. De ene nog ruw en de ander al helemaal geslepen, maar dat is het mooie van het leven.” Diamant’ is een echte feel good track, dansbaar en bevat een vernieuwende sound. 2021 staat voor RAYMON HERMANS in het teken van nieuwe muziek en (hopelijk) later dit jaar weer shows.

Ronn Amsterdam - Wil Je Alles Zijn

Ik Wil Je Alles Zijn – Ronn Amsterdam

Ronn Amsterdam is al jaren actief op de podia. Een entertainer die het publiek weet te verwennen met zijn liedjes. Regelmatig scoort hij airplay op de radio zo ook met zijn singles “Als je me nodig hebt” en recent  met “Een boodschap voor jou”. Het voorjaar 2021 gaat bij Ronn  de boeken in als moment van de release van zijn single “Ik wil je alles zijn”. Vrolijk Zomers en lekker in het gehoor liggend en een single die wederom de playlijsten vabn de diverse stations zal behalen.

Crazy Accordeons - Mijn Accordeon

Mijn accordeons – Crazy Accordeons

Marco & Monique timmeren vanaf 2019 al hard aan de weg om hun naamsbekendheid te vergroten. Er stonden in 2020 en 2021 een aantal bijzondere grote optredens gepland, maar vanwege Covid-19 werden deze geannuleerd. Muzikaal gezien bleef het echter niet stil. Inmiddels hebben De Crazy Accordeons al een 5-tal instrumentale nummers gelanceerd. Platenbaas Ronald Visch kan niet anders dan heel erg blij zijn met de deelname van Marco & Monique aan ‘Ik geloof in mij’. Naast dit duo is Gio Swikker, die ook deel uitmaakt van de Rood-Hit-Blauw stal, voor het tweede opeenvolgende seizoen te bewonderen in dit zeer goed bekeken programma. Voor wat betreft de nieuwe single ‘Mijn accordeon’, deze is anders dan wat de Crazy Accordeons tot nu toe hebben uitgebracht. Er wordt nu namelijk door Monique in gezongen, maar de aandacht gaat toch echt wel naar de accordeon. ‘Ik zing over blinkende accordeons die vol melancholie de klanken van het leven laten horen. Ook worden namen genoemd van artiesten die de accordeon hoog in het vaandel hebben staan

Dave Korteweg - Jouw avonturen

Jouw avonturen – Dave Korteweg

Een mooi vervolg op de gelanceerde single ‘Picobello’ die in 2020 uit kwam, zo omschrijft Dave Korteweg z’n nieuwe wapenfeit ‘Jouw avonturen’. De doelstelling om minimaal 1 single per jaar uit te brengen heeft hij hiermee gehaald. Na het uitbrengen van ‘Picobello’ is de naamsbekenheid ernorm gegroeid. Ik zit nu éénmaal in die trein en die moet gewoon doordenderen. Anders is alle energie die ik samen met mijn team erin heb gestopt verloren. Dat is niet de bedoeling. Ondanks Covid-19 gaat Dave lekker op pad met “De Muziekbus” om zo toch te kunnen optreden bij de mensen voor de deur. Via socialmedia zoals Facebook, heeft Dave al enkele boekingen mogen ontvangen. ‘Zo blijft ik ook in contact met mijn fans.’ Zij gaven ook al aan, dat ze zaten te wachten op een nieuwe single’. Die heb ik wederom opgenomen bij Sonic Solutions in Roosendaal. Pascal de Vormer heeft de tekst geschreven, waarin je wordt meegenomen in verschillende avonturen.

Jessy Arjaans - Dat Ik Geen Engel Ben

Dat ik geen engel ben – Jessy Arjaans

Dat Ik Geen Engel Ben” is de nieuwe single van Jessy Arjaans. Na het succes van de welbekende track “Hemelsblauwe ogen” is het tijd voor een nieuwe plaat met een lekker VET geluid. Samen met Niels Lingbeek heeft Jessy een mooi lied geschreven, die echt letterlijk van toepassing is op haar drukke en vooral chaotische leven. Deze Groningse zangeres heeft haar hart op de tong liggen en gaat als een wervelwind door het leven. Jessy mag dan wel geen engel zijn, maar hey, wie is dat nou wel dan? Deze plaat is weer een echte Jessy KNALLER! met een heerlijke schlager-pop sound.

Rocky – Franky Falcon

Van zijn nieuwe album ’30 Jaar’ verschijnt nu de track ‘Rocky’ op single. Deze klassieker werd in 1976 een grote hit voor Don Mercedes en is nu door Franky Falcon in een gloednieuw 2021 jasje gestoken. Al sinds de release van het album bleek dit een kneiter van jewelste en gaat nu al richting de 50.000 streams op Spotify. Het was dan ook niets meer dan logisch dat dit de nieuwe single moest worden, en hiermee wordt aan de vraag van het publiek voldaan.Mario Veltman is zoals gewoonlijk verantwoordelijk voor de productie van deze nieuwe single, die uit lijkt te groeien tot een klassieker in het oevre van Franky Falcon.

Dennis Jones - Altijd Door!

Altijd door! – Dennis Jones

Met ‘Altijd Door!’ presenteert Dennis Jones zijn gloednieuwe album. Dit album bevat natuurlijk de actuele hitsingle ‘Zonder Jou’ maar ook succesvolle singles zoals ‘Jij Bent Van Mij Vannacht’, ‘Nu Ga Ik Leven’, ‘Vuurwerk’ en ‘Wat Ik Ook Doe’. Het album kwam tot stand met Dennis’ vaste producer Kees Tel, die al jaren verantwoordelijk is voor het merendeel van de producties voor Dennis Jones. Opvallend is het liedje ‘Deel Van Jou’, een duet welke Dennis heeft opgenomen met zijn dochter Sophie. Binnenkort verschijnt de titelsong ‘Wij Gaan Altijd Door’ op single, en daarmee zal Dennis ongetwijfeld de hit- en playlisten in Nederland en Vlaanderen weer gaan veroveren.
De eerste oplage van ‘Altijd door’ bevat een exclusieve bonus CD met remixen van de befaamde dance producer Matt Pop, die bekend is van zijn werk met nationale en internationale artiesten zoals Luv’, Mai Tai, Hazell Dean, Cilla Black, RuPaul, Kim Wilde, Ace Of Base e.v.a..

Mariona Smets - Laat De Lente Los

Laat de lente los – Mariona Smets

Al vorig jaar 2020 in de zomer sprak Frank Engels, liedjesschrijver en muzikant uit Vlissingen, met Frans van Aken uit Zierikzee, producent en componist/arrangeur, over de perikelen rond Covid- 19 (Corona). “Laat de dagen lengen en de zon weer schijnen” “sprak een uit en dat kwam tot de titel “Laat de Lente Los”. Een productie van Engels en van Aken. Beide werkten eerder samen en hun samenwerking leverde eerder aantal liedjes die enthousiasme, melancholie of feest ademen. Frank vond inspiratie uit zijn omgeving en schreef de tekst “Laat De Lente Los. De tekst is gebaseerd op de mijmeringen van mensen die de vrijheid missen en dromen over de vrijheid die we allemaal zo missen. Snel werd een mooie melodie en arrangement vervaardigd in de studio van Stichting MUTAZE in Hoogerheide. Deze stichting heeft als doel beginnende en reeds gevestigde muzikanten/ vocalisten te verbinden of een podium te bieden in de vorm van opnamen en producties tegen kostprijs. (www.mutaze.nl) Voor de vertolking van de tekst en melodie werd de Vlaamse zangeres/ actrice Mariona Smets gevraagd. Zij weet liedjes energiek te vertolken en de emoties daarbij in haar stem te laten weerklinken. Eerder bracht zij de hertaling van een liedje Het Goede Doel uit, geheten “In Quarantaine” en “Wall of Fame”. Als actrice speelde een tijd geleden een hoofdrol naast Stan van Samang in de Vlaamse Soap “Wittekerke”. Nu, juist tijdens de aanpak van de crisis, kan de luisteraar kracht putten uit de woorden van Mariona Smets.

kruizinga Groen En Tabak - Veul Te Vroug

Veul te vroug – Kruizinga Groen & Tabak

Een gelegenheids band dat kun je Kruizinga – Groen en Tabak wel noemen. Allen zijn zeer bekend in de streektaalmuziek. En voor deze gelegenheid hebben ze besloten om samen een nummer op te nemen en uit te brengen. De broers Kruizinga samen met Krzysztof Groen en Harm Tabak hebben het nummer geschreven door Evert Kruizinga opgenomen De Fabriek te Veendam en het is een muzikale ode aan de veel te vroeg overleden Ede Staal. De kenners van van de muziek van Ede zullen in dit nummer vele titels herkennen en dat maakt het nummer zo uniek, Een uniek muzikaal document.

Maria Goosen & Friends - Joanne

Joanne – Maria Goosen & Friends

Dat Maria Goosen in de Nederlandstalige muziekwereld allang geen onbekende meer is moge duidelijk zijn. Na haar deelname aan The Voice enkele jaren geleden, ging haar zangcarrière in een stroomversnelling en vele succesvolle singles brachten haar waar zij nu is. Samen met Martin Sterken werkt zij al enkele jaren aan haar songs Ze treed niet alleen maar solo op, maar ook als leadzangeres in allround band No Brakes. Met 2 leden hiervan gaat zij ook akoestisch op pad. Samen met haar “Friends” Henk van Mierlo (Basgitaar) en Frank Andriessen (Akoestisch gitaar) heeft Maria nu een dijk van een plaat in handen met als titel “Joanne”! Een heerlijke uptempo plaat met duidelijke country invloeden.

Peter Beense - Is er dan niets meer

Is er dan niets meer – Peter Beense

Na ‘Het voelt goed’, waarin Peter Beense met z’n dochter Melanie de goede dingen van het leven bezong, komt de rasechte Amsterdammer nu met een ballad die wankelende relaties aan de kaak stelt. ‘Het is een gevoelig nummer met inhoud. Vooral nu zitten mensen elkaar op hun nek. In deze probleemtijd gebeuren er veel dingen in huwelijken. Het is voor velen een moeilijke periode, zeker als je thuis gesodemieter hebt. Dat zijn dingen die elke dag de waarheid zijn bij een hoop mensen. Gelukkig blijf ik daar, na een relatie van ruim 38 jaar, nog steeds van verschoond’, aldus Peter. Frank Verkooyen is verantwoordelijk voor de tekst en arrangement van ‘Is er dan niets meer’.

Celine Rae - Do Better

Do better – Celine Rae

Celine Rae heeft een nieuwe single uitgebracht. “Do Better” Een single welke voor haar heel persoonlijk is. Celine Rae tovert heartbreak , emoties en persoon ervaring om in dansbare muziek. Ze wil met deze nieuwe single graag een boodschap uitdragen en (vooral) haar jonge  volgers inspireren om boven de haat te stijgen en je droom na te jagen. “Do Better” is niet alleen als download verkrijgbaar maar ook via streaming  en van deze single heeft Celine Rae een mooi clip gemaakt welke ook te zien is op de clip zenders en natuurlijk You Tube. Wil je meer weten over “Do Better”haar vorige singles en of haar toekomst plannen?

up stairs - Seven spanish angels

Seven spanish angels  – Up Stairs

Het duo Up Stairs bestaande uit Annet Robben en Luc Klamer heeft vorig jaar enorm goed gescoord met hun single “Eighteen wheels and a dozen roses”. Ze kregen hiermee airplay op vele nationale en internationale radiostations en stonden in diverse internationale (country) hitlijsten. Voldoende reden om de studio weer in te duiken voor een nieuwe single en dit maal werd “Seven Spanish Angels” van een nieuw Nederland Country jasje voorzien. De hoop is dat ze met deze single wederom vele muzikale harten zullen gaan raken.

Hij En Zij - Pak aan

Pak aan – Hij en zij

‘Hij & Zij’ komen met een (eenmalig) duet… met de title “Pak Aan”. Achter het duo ‘Hij & Zij’ schuilen de namen van Susanne de Rooij en Paul Sterkenburg. Beiden zijn de afgelopen jaren afzonderlijk veelvuldig te horen geweest op de vaderlandse radiozenders met hun solomuziek. Susanne is een zangeres met ruime ervaring in de muziek-en musicalwereld. Stond in diverse Joop van den Ende producties en trad op bij Marco Borsato – Karin Bloemen – Lee Towers, en deed de backing vocals van Paul de Leeuw bij Pauw en Witteman. Zij is zeer allround en een optreden van haar brengt naast de Disco Classics ook de Hollandse meezingers en de herkenbare radio hits. Paul Sterkenburg is een allround entertainer die de klappen van de zweep ook kent. Hij proeft al sedert 1996 aan de vaderlandse showbizz. Stond met songs van hem in de Rabo Tipparade, de Noordzee Top 15, etc. en staat ook internationaal op vele playlijsten met zijn songs (ook instrumentaal). Heeft in 2020 een prestigieuze Award in ontvangst mogen nemen en is net als Susanne te zien in diverse speel-en televisiefilms. De eerste ontmoeting tussen deze twee ras entertainers vond plaats in een SM-kelder. Een niet alledaagse plek om elkaar de hand te schudden, maar zij deden het toch… want beiden speelden in de succesvolle televisie serie “Overspel in de liefde”. Een bekende tv serie van 10 jaar geleden. Het contact tussen de twee bleef bestaan en krijgt nu een bekroning met de single “Pak Aan” welke maandag 22 maart zal verschijnen. En niet alleen op cd, maar ook als clip waarbij gezegd kan worden dat we terugkeren naar die eerste ontmoetingsplek. Naast recente beelden zijn er ook beelden te zien van “Overspel in de liefde”. “Pak Aan” zal verkrijgbaar zijn via de download – de streaming – de online shop – cd speciaalzaken… en te zien zijn via de diverse (clip) zenders. Voor meer, en de meest actuele info over ‘Hij & Zij’, verwijzen we graag naar de facebook pagina’s van beide artiesten.

Eddie C - So Intense

Intense – Eddie C

Eddie Conard is al jaren een bekend muzikant die regelmatig van zich laten horen. Dat deed hij ook in 2020 toen hij de finale haalde van The Voice Senior en vele nieuwe fans aan zich heeft gebonden. En nu werd het tijd voor een nieuwe cd en dat is “So Intense” geworden.

Liselotte van Dooren - Everything

Everything – Liselotte van Dooren

De derde single van Liselotte Van Dooren, Everything, is een uptempo feelgood lovesong, die de lentekriebels reeds laat voelen.
Met deze song wil Liselotte de mensen een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd. Het nummer werd geschreven ( tekst en muziek ), gearrangeerd en geproduceerd door Peter Keereman voor PK Productions. De bijbehorende clip gemaakt door Noloxbox ( Johan Engels)

Naomi Jacobs - Ooit

Ooit – Naomi Jackobs

Ze had in 2020 een droom en dat is het maken van cd’s. In 2020 verscheen haar debuutsingle “Als ik jou zie” en die single was te horen op vele radiostations in zowel Nederland als Vlaanderen. Vandaag verschijnt de opvolger met de titel “OOIT”. Het is een nummer heeft alles in zich om het succes van haar debuut single te evenaren en als we de eerste berichten mogen geloven te gaan overtreffen. Vanaf vandaag niet alleen op de radio maar het nummer is ook te downloaden – te streamen en verkrijgbaar via de onlineshops en cd speciaalzaken. Wil je actueel op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond deze Drentse zangeres sluit je dan aan als vriend op haar facebook pagina.

Davey Busman - Ook al wordt het later

Ook al wordt het later – Davey Busman

Davey hoopt met de platendeal die hij heeft gesloten met Knock Knock Music zijn droom waar te kunnen maken. Zijn allereerste single “Ook al wordt het later” komt uit de studio van Roy Otters. Plannen voor de toekomst zijn er ook al, een lekkere zomerplaat en een kerstsingle staan al gepland voor deze jonge talentvolle artiest uit Almere. Deze prachtige midtempo plaat is er een waar Davey zijn eerste stappen op radio en tv zal maken. Een eerste indruk kan je maar een keer maken, en deze single heeft alles in zich om een onuitwisbare indruk te maken en een goede basis voor de toekomst te leggen

Henk Stelte - Grijp die kans

Grijp die kans – Henk Stelte

Dat Henk Stelte van tropische klanken houdt, blijkt wel als z’n nieuwe single ‘Grijp die kans’ door de speakers knalt. Deze keer kreeg hij de tip van z’n zwager en schoonvader om de grote hit ‘Love not war’ van Jason Derulo te gaan coveren. In de acht jaar dat Henk actief is als zanger heeft hij meerdere nummers uitgebracht die het zonnetje laten schijnen. Een goede vriend van Henk, de Utrechtse rapper ‘Laanie’, oftewel Mike van der Laan, heeft de tekst geschreven. Hij kreeg wel een aantal ingrediënten mee waarover het lied moest gaan. Het lied gaat over dat je je geliefde alles wil geven wat ze maar wil hebben. Zoals vrijwel iedereen kan Henk niet wachten op versoepelingen die het weer mogelijk maken om ouderwets op te treden. Voorlopig is dat nog niet te plannen. Tot die tijd zal de zingende bouwvakker zijn zangkunsten op de steiger moeten vertolken.

Spang - Sinds je weg bent

Sinds je weg bent – Spang

Spang! geeft met ‘Sinds je weg bent’ een nieuw visitekaartje af. Met exact hetzelfde team waarmee de zanger uit Coevorden in 2020 een samenwerkingsovereenkomst sloot waarvan ‘Ochtendlicht’ het eerste resultaat was, is onlangs een lied geproduceerd die op het perfecte moment gelanceerd wordt. Volgens Spang! kan iedereen zich in ‘Sinds je weg bent’ vinden. Het komt niet vaak voor dat een tekst echt voor iedereen van toepassing is. Het onderwerp gaat namelijk over het verliezen van een liefde. Het hondje van Spang! vertolkt een hoofdrol in de videoclip. Hij is op zoek naar z’n baasje als hij van huis is. Hij komt op plekken waar Spang! in het verleden heeft opgetreden, waaronder bij Rembrandt en bij het zomerfestival ‘Drenthe aan Zee’ dat plaatsvond bij recreatiepark Ermerstrand in Erm. Flashbacks passeren eveneens de revue’, aldus Spang!

Kingdom Of Desire - Hard Headed Woman

Hard headed woman – Kingdom Of Desire

Hard Headed Woman is an energetic song with melodic vocals that tells the story to boost amiable talented women and their relationship with their dreams.

AKA Deezee & Mr Staailish - Freedom

Freedom – AKA Deezee & Mr Staailish

AKA Deezee is a unicum in the Belgian music scene, most famous for his industrial metal band Charcoalcity (heh?) and now he produced this dance track with and for his new friend Mr Staailish. Staailish fled his native Sierra Leone because of the civil war there. He was only 18 and after a long and frightening journey ended up in Belgium. Listen for yourself. This unique musical marriage is worth listening to

Femke Hengeveld - Hey

Hey – Femke Hengeveld

Hey is de titel van de gloednieuwe single van Femke Hengeveld! Een typische feelgood track die helemaal bij de tijd van het jaar past. Vorig jaar zagen we de talentvolle Femke al schitteren in de finale van het SBS6 programma Hit the Road. Hier wist ze veel indruk te maken op de jury en het publiek met haar krachtige stemgeluid. Ook dit jaar mogen we op muzikaal weer veel van de zangeres verwachten. Te beginnen met het catchy en vrolijke Hey.

Marco Carolus - Nu Heb Ik Jou

Nu heb ik jou – Marco Carolus

Na vele jaren après-ski en feestmuziek te hebben uitgebracht gooit Marco Carolus het roer om. Hij omschrijft de gekozen stijl als Disco Fox. De tekst heeft Marco zelf geschreven en de opnames vonden plaats bij Strictly Music. Net zoals bij al z’n vorige producties is ook bij deze opname gekozen voor een live-instrument. Deze keer staat de saxofoon in de schijnwerpers. Marco vindt het belangrijk dat een lied ‘iets moet vertellen’. Hij vergelijkt het als een soort boek die je in 3.5 minuut vertelt aan de mensen. ‘Overigens heeft de tekst van ‘Nu heb ik jou’ niets met mijn persoonlijke leven te maken. Het gaat over een persoon die al lange tijd op zoek is naar een droomvrouw. Dat komt hem natuurlijk niet aanwaaien, maar vanuit het niets is ze daar dan toch!

Robin van Beek - Bovenal

Bovenal – Robin van Beek

Na zijn prachtige single “Zwerver” komt Robin met een vrolijke, voorjaarse uptempo song. In Bovenal horen we weer zijn kenmerkende passie voor muziek. Robin schreef zelf de muziek met Erik Smans en de tekst met Wim Rebergen. “Geluk zoeken we vaak in de grote dingen van het leven. Rijkdom, veel vrienden, een mooie auto, een mooi huis, een verre vakantie en ga zo maar door. Maar ik heb geleerd door mezelf te leren kennen op een spiritueel vlak dat geluk niet in de grote dingen zit. Geluk zit verstopt in de kleinste dingen zoals een glimlach, een mooie bloem, de geur van vers brood, spelletjes doen met je kinderen, vrienden die onverwacht een kop koffie komen doen, een helpende hand en een klop op je schouder. Geluk bevindt zich tussen je oren, bepaal je zelf en niemand anders.

Charelle - Verspilde Tijd

Verspilde tijd – Charelle

Met haar nieuwe single ‘Verspilde Tijd’ laat Charelle wederom zien dat ze een van de beste levenslied zangeressen van dit moment is. ‘Verspilde Tijd’ werd geschreven door niemand minder dan Jeffrey Heesen i.s.m. Sonic Solutions, die tevens voor de productie zorgde. Het liedje wordt uiteraard subliem vertolkt door Charelle, die als geen ander weet hoe een dergelijk nummer vorm te geven. Met ‘Verspilde Tijd’ zal Charelle in de komende tijd volop in de belangstelling staan. Een bijpassende videoclip zal deze release ondersteunen.

John Enter - levensmelodie

Levens Melodie – John Enter

Hij heeft de blauwe outfit ‘even’ in de kast laten hangen. Het enige blauwe aan deze nieuwe single zijn de letters op de hoes van “Levensmelodie” , de titel van de nieuwe John Enter. Een John Enter single die niet even het feestgehalte verhoogd maar een serieuze kant laat zien van deze zanger. “Het is een nummer die al een tijdje bij me op de plank lag maar ik kon er geen goed moment voor vinden om het op te nemen. Ik denk dat we het afgelopen jaar allemaal wel eens hebben terug gedacht aan vroeger en daarom vond dan ook dat dit het juiste moment was. Met Hans Aalbers en Arjann Venemann achter de knoppen is het een geweldig resultaat geworden waar ik trots op ben”. “Levensmelodie”is vanaf vandaag te downloaden – te streamen – verkrijgbaar in de online shop en de betere cd speciaalzaken en natuurlijk kun je hem aanvragen bij je favoriete radiozender(s). Van de single is , door Peter Kroezen/ Crewson Media Producties, ook clip geschoten die te zien is via de diverse (clip) zenders.

Paul Sterkenburg - Drank

Drank – Paul Sterkenburg

Paul Sterkenburg al jaren een vaste schakel in de Vaderlandse showbizz. Eind jaren 90 stond hij al met zijn debuut single “Niemand zoals jij” in de vaderlandse hitlijst en in 2019 en 2020 was Paul Sterkenburg terug te vinden op de internationale playlijsten. In meer dan 80 landen werden o.a. “You are my destiny”en “Lost in Dreams” ten gehore gebracht. En 2021 gaat wederom een jaar worden waarin we veel Paul gaan horen. Te beginnen met de single “DRANK”,  een ode aan …..
Het is een single waarin Paul Sterkenburg op zijn eigen wijze ( of misschien wel eigenwijze) manier ten gehore brengt dat DRANK ook je vriend kan en mag zijn en dat men zich er niet voor hoeft te schamen een liefhebber te zijn. De drank bracht in hem op mooie ideeën maar op ook op plaatsen waar hij “betrapt” is. Over zowel deze single als het vervolg is hij zeer open en valt er van alles te lezen op zijn facebook waar Paul zeer actief is. Voor als je het nieuws niet wil lezen in “de bladen”maar uit de eerste hand wil horen word dan facebook vriend van de Edenaar en sluit je aan op

Danny Ferdinandus - alles wordt anders

Alles wordt anders – Danny Ferdinandus

Zou zomaar de hit van het jaar 2021 kunnen worden. Meteen al bij het intro van het heerlijke groovy gitaarspel van Singersongwriter “Danny Ferdinandus” wordt je meegezogen door het lied, die hij gekscherend noemt: “EEN OORWURM DOOR DE STURM” Hoe je het ook wendt of keert we leven nu eenmaal in een hele andere tijd en is ALLES OOK ANDERS voor heel veel mensen. Het pakkende lied had Danny al jaren op de plank liggen en diverse bekende artiesten hadden het lied al opgenomen en waren er laaiend enthousiast over deze geweldige song! Doch het lied werd nooit uitgebracht en toen Danny werd gevraagd voor het tv progamma CONCERT voor HOOP, om zijn verhaal te doen (Oa over zijn zwerfbestaan en schuldsanering) vroeg de regisseur tijdens het interview speel eens wat op je gitaar waarna Danny meteen dit mooie pakkende liedje begon te spelen en zingen. De regisseur luisterde even en zei meteen dit is echt een OORWURM. Danny bedacht zich geen moment en nam het lied meteen op in zijn eigen homestudio en zal meteen na de uitzending het lied landelijk lanceren.

Danny Poppinghaus - Mijn Kind

Mijn kind – Danny Poppinghaus

Danny Poppinghaus timmert al een aantal jaren met succes aan de muzikale weg. Samen met producer Manfred Jongenelis heeft hij al een 8-tal gezellige nummers opgenomen die stuk voor stuk in de smaak vielen bij de liefhebbers van oer Hollandse volksmuziek. Zijn nieuwe single ‘Mijn kind’ is de eerste in de reeks die enigszins afwijkend is, maar daarmee geeft de uit Arnhem afkomstige wel aan voor welke sound hij heeft gekozen. Samen met Manfred werkt hij aan een nieuw 12 tracks tellend album die in juni 2021 gelanceerd gaat worden. 5 liedjes, waaronder ook ‘Mijn kind’, zijn geschreven door Alie Bakker. Opvallend aan z’n nieuwe single is het aparte accordeongeluid dat wellicht gelijk wordt gelinkt aan Grad Damen. ‘Grad raakt met zijn gevoelige liedjes een groot publiek. Dat spreekt mij ook heel erg aan. Zoals de titel al laat doorschemeren gaat het over mijn kind(eren).

Frenkie - Dromen Van Vroeger

Dromen van vroeger – Frenkie

In “Dromen van vroeger” neemt Frenkie je even mee terug in de tijd. Een tijd waarin we ons nog niet druk hoefde te maakte over de alle daagse dingen in het leven. Maar een tijd waarin je onbezorgd (buiten) speelde met je vriendjes en vriendinnetjes. Dat je thuis kwam van school, je tas in een hoek gooide en dan direct naar het voetbal veld of de speeltuin rende. Even lekker weg dromen naar een tijd waarin je je nog niet druk maakte om wat een ander van je vond, dat het niet uitmaakte wie je was behalve op het voetbal veld want dan wilde iedereen gewoon “Johan Cruijff, Frank Rijkaard, Dennis Bergkamp Of Patrick Kluivert” Zijn. Een tijd waarin je grootste zorg was dat je naar huis moest “als de lichten (lantarenpalen) aan gaan”. In het leven moet je altijd vooruit blijven kijken en aan je toekomst denken, maar zo heel af en toe mag je even ontsnappen aan de dagelijkse sleur en heel even weg “dromen van vroeger”.

Perry Zuidam - Petrus

Petrus – Perry Zuidam

Na 3 singles van eigen hand komt Perry Zuidam weer eens met een oude nostalgische klassieker. In de categorie Nostalgische liedjes heeft Perry Zuidam er weer één gevonden. En eigenlijk blijkt dat dit nummer ontzettend actueel is in deze tijd. “Petrus” dat geschreven is door Michel van de Plas en Harry Bannink is eigenlijk een levenslied pur sang met een grote vrolijke noot. Laurens van Wessel heeft het lied opgepimpt en er een echte feestplaat van weten te maken. “Petrus” vertelt het verhaal van een Kastelein die al het gezeur en gemekker zat is en probeert de mensen in te laten inzien dat het leven niet draait om veel geld en spullen te hebben, maar dat het gaat om lief te hebben en gezelligheid met elkaar.

Johnny van Veldhoven - Kijk Eens Naar Jezelf

Kijk eens naar jezelf – Johnny van Veldhoven

Met ‘Kijk Eens Naar Jezelf’ presenteert de in Rotterdam geboren maar in St. Willebrord woonachtige zanger Johnny van Veldhoven een fantastische nieuwe single. Samen met topproducer Manfred Jongenelis schreef hij deze nieuwe song. “Ik heb besloten om af te stappen van het maken van covers en wil me meer toe leggen op het schrijven van liedjes om het helemaal op eigen kracht te gaan doen. Manfred Jongenelis is hierin een geweldige aanvulling en ondersteuning voor me. Ik ben dan ook erg blij met het eindresultaat.” aldus een enthousiaste Johnny over ‘Kijk Eens Naar Jezelf’.  Johnny van Veldhoven debuteerde al op 12-jarige leeftijd en heeft sindsdien al diverse singles en enkele albums op zijn naam staan.

Burdy - Kop der veur

Kop der veur – Burdy

Burdy primeur single en videoclip “Kop der veur” Volkszanger Burdy uit Ulrum heeft een compleet nieuw nummer geschreven speciaal om iedereen die getroffen is door de Corona epidemie een hart onder de riem te steken doormiddel van de Groninger kreet “Kop der veur” . Tal van andere bekende Groningers figureren in de videoclip van de nieuwe single ‘Kop der veur. Wie broez’n deur’ van volkszanger Burdy uit Ulrum. FC keeper Sergio Padt , oud-voetballers Henk de Haan en Martin Drent, Donar speler Thomas Koenis, Wim Drents typetje Evert Baptist, zanger (en streektaalconsulent) Olaf Vos, Wat Aans, Journalist Piet van Dijken, collega buschauffeur Jan Huizinga en o.v. journaliste Yvonne de Noord , prins carnaval Jan Hofman en zijn adjudant Henk Gerdez uit Kronkeldörp Kloosterburen. tv Noord coryfeeën Karel Oosterhuis, Serge, Niiwino Geertsema, fans Melvin Rijpkema en Jan Wijenberg uit Sappemeer en dansgroep de Worlddancers figureren mee in de clip van Burdy (Bert Schaap). De single werd gelanceerd op 1 maart omdat ‘Meert moand’ traditioneel ‘dialect moand’ is bij de regionale radiostations in Nederland. Er wordt dan extra aandacht besteed aan dialect muziek uit de streek.

Feestzanger Linders - Zing maar mee met mij

Zing maar mee met mij – Feestzanger Linders

In september 2020 scoorde de uit Oldenzaal afkomstige Tom Linders met het nummer “Liefde van mijn leven”. Het was na een periode van stilte weer de eerste single en het succes wat hij behaalde smaakte naar meer en dus gaat Feestzanger Linders, zoals hij nu door het leven gaat, de lente van 2021 tegemoet met de wens en tevens titel van zijn nieuwe single “Zing maar mee met mij” geschreven door het duo Niks en Roggeveen. En hiermee laat Feestzanger Linders horen dat een optreden met hem een Feestgarantie en hoog meezing gehalte kent. Hij is in Twente bekend van de Hollandse avonden maar ook van zijn optredens tijdens het Boeskoolfeest en Stoppelhaene en andere feesten. Hij is groot fan van Jan Smit en tijdens zijn optredens komen er dan naast eigen nummers ook de hits van Jan Smit langs waaronder “Als de morgen is gekomen” voor hem mag dat zeker maar dan wel een morgen waar alle weer mag en kan en we weer kunnen feesten met hoofdletters want zingen is zijn lust en leven en het podium de plek waar hij zich als een vis in het water voelt.

Janneke de Roo

De drop – Janneke De Ro

Na een omzwerving van enkele jaren zonder de muziek  is Janneke de Roo terug in haar dorp. Haar muzikaler dorp. Heimwee naar de muziek – optredens – en het contact met de fans heeft haar doen laten terugkeren. En wat kun je dan beter doen dan een nummer opnemen in de voor haar zo vertrouwde studio van Kees Tel. “Het was alsof ik nooit was weggeweest zegt ze met een lach om haar mond. Vertrouwd en elkaar direct weer perfect aanvoelend. Kees weet precies wat ik wil en dat is erg fijn. Natuurlijk was het spannend want ik had drie jaar niet gezongen. Maar ben trots op het resultaat”. Dat resultaat is vandaag op single verschenen en kent als titel HET DORP en is niet alleen te downloaden en te streamen maar je kunt het nummer ook aanvragen bij je favoriete radiozender(s) . Niet alleen een single maar Janneke de Roo heeft er ook een clip ervan laten maken door Robert Vegt deze is  vanaf de komende week te zien op o.a. TV Oranje en andere (clip) zenders

Jan Booi - De Hele Dag

De hele dag – Jan Booi

Met ‘Ze blijft maar draaien’ en ‘Dat is Amore’ heeft Jan Booi al een muzikale handtekening weten te zetten. De Spaanse klanken die deze liedjes bevatten komen ook terug in z’n nieuwe single ‘De hele dag’. Vanaf de eerste zin die begint met de woorden ‘Ai Ai Ai Ai’ krijg je meteen het voorjaarsgevoel. Dat was ook de bedoeling van producer Frank Verkooyen die deze track op een presenteerblaadje aan Jan aanbood. De tekst komt uit de pen van Femke Reuvers. Naast gitarist Marcel Fisser hebben Dian Senders en Frank Verkooyen de taak als backing vocals op zich genomen. Uiteraard vonden de opnames plaats bij The Boom! Music Studio in De Meern.

Noekie - Het Swing Cafe

Het swing cafe  – Noekie

Het spreekwoord “Waar je mee omgaat, word je mee besmet” is zeker van toepassing op Noekie de Gelder. Veel van z’n vrienden hebben al naam gemaakt in de Nederlandstalige muziekwereld. Met name John West, Django Wagner en Rein Mercha hebben hem aangespoord om de microfoon te pakken met als doel een zangcarrière te starten. Onder het motto van “Niet geschoten is altijd mis” trok hij z’n stoute schoenen aan en ging met een idee op zak naar producer Manfred Jongenelis. ‘Manfred heb ik leren kennen tijdens een artiestenreis. Ook hij behoort inmiddels tot mijn vriendengroep. Ik kreeg een tijdje geleden een van oorsprong Deens nummer te horen dat niet meer uit m’n hoofd verdween. Met deze track ben ik vervolgens naar Manfred gegaan en ben met hem om tafel gaan zitten. Ik vertelde hem wat ik voor ogen had. Hij is daarmee aan de slag gegaan en binnen de kortste keren kreeg ik de demo te horen. Het was precies zoals ik me had voorgesteld.

Willem Barth - Hey Jij

Hey jij – Willem Barth

Willem Barth had al een tijdje een Engelstalig lied opgeslagen in z’n Spotify playlist. Heel toevallig kreeg hij twee maanden geleden een linkje van exact hetzelfde nummer doorgestuurd van z’n producer Frank Verkooyen. Voor Willem een reden om een afspraak te plannen om het één ander door te spreken. Frank schreef een Nederlandstalige tekst over een prachtig exemplaar van top tot tenen. Het geheel werd overgoten met het bekende Willem Barth sausje, met andere woorden…..lekker vrolijk, dansbaar, meezingbaar, uiteraard met een melodie die je niet meer uit je hoofd krijgt.

Delano Scheffer - Lieve Opa

Lieve opa – Delano Scheffer

De uit Arnhem afkomstige zanger Delano Scheffer verrast vriend en vijand met zijn nieuwe single ‘Lieve Opa’. Het is de opvolger van de single ‘Hete Nacht’ waarmee Delano onlangs indruk wist te maken. Delano nam het liedje ‘Lieve Opa’ speciaal op voor zijn opa, met wie hij een hele bijzondere band heeft. De opvallende productie was wederom in handen van Sonic Solutions.  Met ‘Lieve Opa’ heeft Delano Scheffer een plaat in handen waarmee hij zich zeker zal onderscheiden in de markt.

Danny Ferdinandus - Door jou een ander mens

Door jou een ander mens – Danny Ferdinandus

Dat is de titel van het prachtige lied van singer songwriter Danny Ferdinandus. Het lied dat unplugged wordt gespeeld is er eentje om in te lijsten. Het klopt gewoon, de tekst is prachtig en het pakkende refrein krijg je gewoon niet meer uit je hoofd Zeker als je het eenmaal gehoord hebt. Het groovy gitaar spel en de ingetogen mooie aparte stem van Danny maakt het lied helemaal kompleet. De tekst heeft voor Danny een diepe betekenis want de woorden “DOOR JOU EEN ANDER MENS” zingt hij vol overtuiging en raakt hem ook. Hij is dankbaar dat hij dit mooie lied mag en kan uitbrengen zodat iedereen er van mag genieten. Ook het bijzondere dat Danny uit een diep dal komt omdat hij o.a dakloos was maar nu weer helemaal terug is.(hij heeft jaren door stress zelfs niet meer kunnen praten) Danny heeft onlangs een boek geschreven titel “BETER DAN OOIT” en daarin beschrijft hij voor wie dit lied bestemd is. Dankbaar dat hij ook in 2019 werd genomineerd als beste nieuwe artiest voor een ZILVEREN DUIF AWARD Iedereen maakt dingen in zijn leven mee en dan is het mooi als er iemand jouw steun en toeverlaat kan en wilt zijn. Danny hoopt dat velen mensen worden geraakt door dit lied, en beseffen dat je elkander nodig heb in deze rare en moeilijke tijd.

Inge Augustina - Love of my Life

Love Of My Life – Inge Augustina


‘Love of My Life’ is de tweede track van het nieuwe album ‘Shadows of the Past’ van Inge Augustina. De eerste single ‘Imagine’ heeft alle verwachtingen overtroffen met airplay op vele radiostations in meer dan 80 landen. Haar tweede single ‘Love of My Life’ is méér dan toepasselijk voor deze tijd. “Het gaat over het allerliefste wat je in je leven kunt verliezen. ‘Love of My Life’ staat symbool voor dit verdriet, maar ook voor hoop. Het brengt troost voor hen die het moeilijk hebben en het laat ons beseffen in wat voor vreemde tijd we op dit moment leven”, aldus Inge.

Gazilia - Ik zal er altijd voor je zijn

Ik zal er altijd voor je zijn – Cäzilia

Met de release van de nieuwe single “ Ik zal er altijd voor je zijn “ is er een eind gekomen aan de muzikale stilte rondom Cäzilia. Ze was jarenlang het gezicht van het duo Andreas &  Cäzilia tot daar in 2018 een eind aan kwam. Lang heeft ze gezocht hoe ze haar muzikale weg moest gaan vervolgen. Ze heeft gekozen voor een solo carrière. Na het maken van de keuze was het gaan zoeken naar het juiste nummer waarmee ze haar showbizz weg zou gaan vervolgen. Ze kwam in contact met Harold Verwoerd en samen hebben ze het nummer “Ik zal er altijd voor je zijn” gemaakt. Vanaf de komende week is deze single te downloaden en te streamen en binnenkort wordt deze ook voorzien van een clip. Kortom Cäzilia is terug en dat zullen we allemaal weten. Er zijn voor de komende periode al voldoende plannen waarvan een aantal al kant en klaar liggen en een aantal nog verder moeten worden uitgewerkt.

Colinda en Daisy - Oe La La En Daar Ga Ik

Oe la la en daar ga ik – Colinda en Daisy

In navolging van haar vorige single ‘Luister naar je hart’ heeft Colinda wederom een klassieker van Babe uitgekozen om deze samen met haar dochter Daisy in een Nederlandstalige uitvoering op single uit te brengen. Moeder en dochter hebben in het verleden al vaker duetjes gelanceerd waar hoofdzakelijk het onderwerp mannen aan bod kwam. In ‘Oe la la…..en daar ga ik’, gaat het over een vakantieliefde waar ze voor zwichten. Het oorspronkelijk door Peter Koelewijn geschreven nummer is door Femke Reuvers voorzien van een ondeugende tekst

Jettie Pallettie - Ay Ay Ay Ay

Ay ay ay ay – Jettie Pallettie

We zijn nog steeds in de ban van het virus, maar het is hoog tijd voor een feestje. We hebben immers liever het Jettie Pallettie virus te pakken. De nieuwe single van mevrouw Pallettie is dan ook weer een ouderwetse meezinger van formaat. Samen met Waylon van der Heijden weet zij weer precies aan de juiste knoppen te draaien om iedereen een beetje vrolijkheid en gezelligheid te brengen. Positief gaat zij door vol verlangen om zo snel mogelijk dat podium weer op te stappen en de tent op zijn kop te zetten. Tot dan zingen en dansen wij mee in onze eigen bubbel en blijven positief vooruit kijken ! “Ay Ay Ay Ay” staat garant voor 100% Feestplezier!!

Will de Brouwer - Voor een knuffel en een zoen

Voor een knuffel en een zoen – Will de Brouwer

In deze tijd waarin we de gezelligheid en knuffels en een zoen missen bij feestjes en vrienden en familie rolde er half Januari ineens een tekst uit mijn pen, “zo ineens kwam het bij me op”, zo zegt Will, om hierbij een melodielijn te maken en in te zingen. Dit gedaan en naar Gerjo Gielen van Deyoso Records gestuurd, ook Gerjo herkende dit nummer als echt een nummer waarin velen zich zullen herkennen en van deze tijd, binnen 24 uur een demoband gemaakt, het zong lekker weg en dus besloten om deze singel nu voorrang te verlenen op de andere al klaarliggende productie. “Voor een knuffel en een zoen” is alweer de dertiende singel van Will de Brouwer, een nieuw warm donker stemgeluid wat zich steeds verder ontwikkeld. Het is een vrolijke singel geworden met een boodschap eigenlijk wel, maar met een lekker dans en meezing gehalte.

Yosee -Ticket Naar De Hemel

Ticket naar de hemel – Yosee

Al ruim 10 jaar weet de uit ’s Hertogenbosch afkomstige zangeres Yosee zich in de kijker te spelen met succesvolle singles zoals ‘1000 Dromen Ver’, ‘Amore Mio’, ‘De Zon Die Schijnt Weer In Mijn Hart’, ‘Eindeloos’, ‘Jouw Ritme’ en ‘Zo Mooi Als Jij’. Onlangs vernieuwde ze haar overeenkomst met Hit It! Music en nu verschijnt er een gloednieuwe single, getiteld ‘Ticket Naar De Hemel’. Voor de productie zorgde Kees Tel, die er een échte Yosee track van maakte. Afgelopen jaar zou Yosee haar 10-jarig jubileum groots vieren, maar helaas gooide corona roet in het eten. “We hopen dit later dit jaar alsnog te kunnen vieren, zodra de situatie het toelaat. Wat in het vat zit, verzuurt niet” aldus de goedlachse Yosee.

Melissa - Die Mooie Tijd

Die mooie tijd – Melissa

Met “Die mooie tijd” heeft Melissa haar eerste stappen gezet op de showbizzladder. Een single geschreven door het succesvolle duo Angela Radtke & Tim Hemme. Het was een spannende tijd voor deze uit Zuid Oost Drenthe afkomstige zangeres. Vele uren van oefenen ging eraan vooraf maar het resultaat is er dan een om trots op te mogen zijn. Melissa wil zodra het kan Nederland laten horen en zien wat ze nog meer in haar mars heeft. Ze zit vol met plannen en een van die plannen isom van “deze mooie tijd” lang te mogen genieten

Danny & Martino - Het Gabarenlied

Het gebarenlied – Danny & Martino

“Het gebarenlied” is de titel van de nieuwe cd van Danny en Martino Een prachtig lied dat laat zien dat je met gebaren een heleboel duidelijk kan maken voor iedereen, of je nu veel of weinig hoort. Het is een feestelijk swingend nummer geworden waarbij je niet stil kan blijven zitten. Martino die zelf slechthorend is vroeg aan singer songwriter Danny Ferdinandus wil jij een pakkend lied schrijven over het feit dat gebaren de gewoonste zaak van de wereld zijn, en bijdragen tot meer begrip en gevoel. Tenslotte zijn de gebarentolken niet voor niets veel in beeld bij nieuws en evenementen. In Nederland zijn meer dan een miljoen mensen slechthorend en rond 60.000 mensen doof.
De media erkent dit ook, iedereen heeft recht op de juiste informatie. Daarom heeft Danny een heel vrolijk lied geschreven met een pakkende melodie die iedereen aan zal spreken. Martino is een levensgenieter pur sang, maar ook een doorzetter die zijn positiviteit graag overbrengt op anderen, of dit nu door vloggen, presenteren dansen of zingen is het wordt altijd gezellig. Met dit lied en bijbehorende clip waar het enthousiasme vanaf spat zal het zeker lukken om vele mensen een happy gevoel te geven. Dit alles in combinatie met de mooie vertolking en het gitaarspel van Danny moet wel een lach op je gezicht toveren. Danny en Martino zijn vrienden met vele raakvlakken die het nodige meegemaakt hebben maar een voorbeeld zijn van het feit dat doorzetten en echt willen, bijdragen tot het er weer bovenop komen en succes en plezier hebben in het leven. Na hun debuut singel “denkend aan Maradona “, zijn ze achter de schermen bezig geweest met het realiseren van hun eigen Youtube kanaal, waar hun talenten zeker tot hun recht gaan komen in een programma vol met sport , muziek, en andere thema’s die iedereen aanspreken

Ina Walda - Ik Hol Van Joe

Ik hol van joe – Ina Walda

Ina Walda is een zangeres uit Zwartemeer. Ze debuteerde in 2019 met een single in het Drents. En vanaf haar eerste single heeft ze veel airplay gekregen bij de diverse radiostations. Naast haar solo singles heeft ze ook veel airplay gehad in Nederland en Vlaanderen met haar single “Wachten op een song” welke ze heeft gezongen met Wally McKey ( bekend van Ik geloof in mij) . Van Internet tot lokaal maar ook op de playlijsten van de regionale omroepen RTV Noord – RTV Dremthe – RTV Oost en Omroep Gelderland is terug te vinden. Nu in het jaar 2021 heeft ze een nieuwe single uitgebracht met de titel “Ik hol van joe” en deze single heeft volgens de kenners alles in zich om wederom goed te scoren bij de diverse omroepen. De single is verkrijgbaar via de download en streaming sites en van de single is tevens een clip “geschoten”. Kortom naast de radio is ze ook te zien.

Bob Offenberg- Zij is zo mooi

Zij is zo mooi – Bob Offenberg

Stil staan is achteruitgaan is de gedachten van Jannes en zijn team, daarom brengen zij toch een nieuwe single uit, het is de 4de single van het album “Liever bij jou” en heeft de titel “In gedachten fluister ik jouw naam”. Deze prachtige single is geschreven en geproduceerd door het bekende duo Emile Hartkamp en Norus Padidar en heeft weer de echte Jannes sound zoals we dat kennen van hem, gevoel, emotie, maar toch goed mee te zingen.

Henk Dissel - Mijn hart

Mijn Hart – Henk Dissel

SVanaf nu is de nieuwe single “Mijn Hart” van Henk Dissel overal verkrijgbaar en te beluisteren. Henk kennen we natuurlijk allemaal van o.a. zijn hits “Een bom” en “Stap voor stap”, waar hopelijk ook deze parel aan toegevoegd gaat worden. Helaas door Corona heeft de zanger uit Zeist niet veel kunnen optreden, maar des te meer tijd was er om de studio in te duiken met zijn welbekende en vaste producer Bas van den Heuvel! Voor de clip is Henk afgereisd naar onze Zuiderburen om daar misschien wel een van zijn mooiste clips tot nu toe op te nemen. Dit jaar zullen we weer veel van Henk horen, diverse platen staan al klaar en hij kan niet wachten om dit met Nederland te delen.

Nelis Heesbeen - Vannacht ga ik niet meer naar huis

Vanacht ga ik niet meer naar huis – Nelis Heesbeen

Vanwege de prettige samenwerking die Nelis met Frank Verkooyen had, heeft Knock Knock music besloten dat ook deze nieuwe single daar opgenomen moest gaan worden. Een compleet nieuw nummer maar wel in de lijn van “Overstag” en “Ik herken jou gezicht” Vanaf de eerste seconden spatten de accordeon partijen, ingespeeld door Daniel Metz, er al vanaf. Die passen goed bij de verhaallijn over het speciale gevoel gaat die Nelis van een vrouw ontvangt. Dat de nacht tot de ochtenddauw duurde was geen enkel probleem

Stef Horn - Klein

Klein – Stef Horn

Stef Horn is ruim een jaar op zoek geweest naar iemand die goed is in het produceren en schrijven van Nederlandstalige muziek. Dat moest een persoon zijn die niet in het Nederlandstalige wereldje bekend was. Tijdens een schrijfsessie van een andere artiest leerde hij Aïrto kennen. De reden dat Stef niet voor een doorgewinterde Nederlandse producer / tekstschrijver heeft gekozen heeft te maken met de vaak op elkaar lijkende eindproducties. Begin 2020 doken Stef en Aïrto voor het eerst de studio van Stef’s manager Jordy de Breet in om te brainstormen over een onderwerp. ‘Ik vertelde dat ik een zoontje had van 1.5 jaar en daarvoor nooit besefte wat het gevoel van vaderschap betekende. Na verloop van tijd merk je dat alles vreselijk snel gaat. Vooral de gedachte dat je op een gegeven moment je kind los moet laten zet je aan het denken. Samen hebben we de tekst bedacht en al spelend op de piano ontstond de melodielijn van ‘Klein’.

Rutger van Barneveld - Helena 2.0

Helena 2.0 – Rutger van Barneveld

Dankzij zijn deelname aan het SBS programma ‘Ik Geloof In Mij’ werd Rutger van Barneveld in één klap een bekende Nederlander. In het eerste seizoen van deze reality serie was te zien hoe hard Rutger ploetert om een stapje hoger op de ladder te komen in het artiestenvak. Samen met René le Blanc werd Rutger dé ster uit het programma. Zijn 10 jaar oude single ‘Helena’ liep als rode draad door de reality serie. Onlangs tekende Rutger een platendeal bij Hit It! Music en zal er flink verder gebouwd worden aan zijn carrière. Als startschot verschijnt nu een opgefriste versie van Rutger’s populairste liedje op single onder de titel ‘Helena 2.0’. De single werd geproduceerd en geremixed door Harald Queens (bekend van o.a. Robert Pater, Raymon Hermans, Rudy de Wit, Havenzangers 2.0 e.v.a.) Dit voorjaar gaat er een tweede seizoen van start op SBS van de populaire serie ‘Ik Geloof In Mij’ waarin Rutger van Barneveld wederom een prominente rol zal vervullen.

Peter Geurts - Weg Ins Gluck

Weg Ins Gluck – Peter Geurts

De eerste stappen in de muziek waren voor Peter Geurts de stedelijke drumband Avantie uit Groningen. Een leerschool maar tevens een periode waar Peter met heel veel plezier aan terug denkt. Naast het drummen was zingen zijn lust en leven en alle minuten die mogelijk waren zong hij voor iedereen die het maar wilde horen. En dat zingen heeft hij nooit meer los gelaten. In het populaire combo van Ghita Schulte heeft hij jaren gezeten en ook in het duo Johan & Henk alsmede in de Top 40 band Black Birds. En in Noord Nederland is het duo Die – 2 zeer bekend ook hierin was Peter een van de muzikalnetn. Eind 2020 heeft hij ook nog een succesvolle single uitgebracht met Alma Loorbach. Peter heeft een voorliefde voor de Schlager. Muziek waar hij uren naar kan luisteren zijn de Amigo’s. Niet vreemd dat dat hij recentelijk “Wenn Ich geh” heeft uitgebracht een single die je nog regelmatig hoort op de rdiostations. Nieuw jaar nieuw geluid dat moet deze in Veendam woonachtige zanger hebben gedacht want hij kweam in kontakt met Tim Hemme die voor hem een nieuw nummer componeerde en deze van tekst liet voorzien door Angela Radtke. In studio “Het Atelier” in Weiteveen werd het opgenomen en het resultaat in vanaf heden te downloaden en te streamen. “WEG INS GLUCK” is de titel en de verwachting is dat je het de komende tijd veelvuldig zal gaan horen op de radio.

Picobello - Soms Dan Worden Dromen Waar

Soms dan worden dromen waar – Picobello

Het nieuwe nummer van Picobello pakt je vanaf de eerste klanken. Met de release van “Soms dan worden dromen waar” is picobello klaar om weer de Hitlijsten te bestormen. Het sympathieke Duo heeft een grote liefde voor Duitstalige muziek. Wie goed luistert naar de melodie herkent hier en daar het succesvolle ‘schlagergenre. De nieuwe single “Soms dan worden dromen waar”,is dan ook  een vertaling vanuit het duits“. Zoals veel van de nummers van picobello is hier natuurlijk ook weer een eigen inbreng toegevoegd. De gehele productie is weer in handen van Terry West. De prachtige foto,s zijn gemaakt door Toos Kruizinga-Rozema. De gehele plugging word verzorgd door Kitty Joosten.

Jan Biggel & Arno Sloots - Ik Wil Alleen Likes

Ik wil alleen likes – Jan Biggel & Arno Sloot

In 2020 hebben we al veel van Jan Biggel mogen horen. “Fleske dr ‘in” en “Ons moeder zeej nog” zijn veelvuldig gedraaid op de vaderlandse radio. En mocht je Jan Biggel volgen op facebook weet je dat er (bijna) dagelijks een filmpje wordt gepost die hij maakt met zijn maat Arno Sloots. Volgens de normen van facebook gaan ze de grens van het toelaatbare wel eens over en dan is Arno weer eens voor een paar dagen geblokt. Maar als ze er dan weer zijn dan is het samen zingen – drinken en roken en dat samen zingen doen ze nu niet alleen in het busje maar ook in de studio hebben ze een duet opgenomen om voor eens en voor altijd duidelijk te maken dat alles wat ze doen tijdens de dag en alles wat geplaatst wordt op facebook alleen maar gaat om de likes.