Flits SchijfWeek 47

Hypnotized

Purple Disco Machine & Sophie And The Giants

Purple Disco Machine & Sophie And The Giants - Hypnotized
De FlitsSchijf is wekelijks te horen bij: Azzurro Radio, Flair FM, Glind Radio, Grensland Radio, Havana Team, Hitmix Radio, Htr Radio, Lichtstad Radio, Moonlight Radio, Netherline Internet RadioQ5 Radio, Radio Cosmos, Radio Demusketiers, Radio FrieslandRadio Veronique, Rokus FM, Studio Diemen, Visual FM – Serious Internet Radio en Wiatraczek Audio.

Overige schijven:

Grensland Radio Tip Van De Week: Geef Mij Nog Een Kans – Robin Topper
Moonlight Radio Ster Schijf Van De Week: Ai Ai Ai – Tony van den Dungen
Q5 Radio Q5 Radioschijf: Zo Is De Liefde – Jesse Jansen
Radio Veronique Promo Artiest Van De Week: Waarom Leef Je Nog In Mijn Hoofd – Sander Kwarten

jouw schijf ook aan en we plaatsen hem ook op deze pagina.

Nieuwe Releases

 

Ray Smith - Alleen Voor Jou (Album)

Alleen voor jou (Album) – Ray Smith

In de afgelopen 4 jaar heeft Ray z’n naamsbekendheid behoorlijk zien groeien. Hij was al geliefd bij Indonesische mensen, maar ziet tegenwoordig z’n Facebookpagina vollopen met Nederlandse fans. Op het 13 tracks tellende album, dat bij Laurens van Wessel is opgenomen, staan volgens Ray 4 nummers waar je naar moet luisteren om de context te snappen. ‘Dat gaat om de ballad ‘Als je gaat’ waarin een muzikant van de Edwin Evers Band op indrukwekkende wijze de saxofoon bespeelt. Het lied ‘Geef mij je hand’ vertelt iets over PTSS wat ik op het werk meemaak, het zware nummer ‘Geef ze een kans’ waarin uitgelegd wordt dat het soms moeilijk is om je hoofd boven water te houden en de ultieme liefdesverklaring ‘Liefde’ naar m’n vrouw toe. In totaal heb ik 9 liedjes zelf geschreven en zijn er 2 afkomstig uit de pen van Frans Bauer. De overige 2 zijn Nederlandstalige bewerkingen van bekende liedjes’,

Robin Topper - Geef Mij Nog Een Kans

Geef mij nog een kans – Robin Topper

Mijn naam is Robin Topper en ben 35 jaar. Ik mag momenteel een nieuwe eigen single, ‘Geef mij nog een kans’, uitbrengen. Na vorig jaar mijn eerste eigen nummer ‘Maling aan’ uitgebracht te hebben, ben ik gaan samenwerken met Ger Oerlemans, hij heeft de volledige productie gedaan. Ger schreef “Geef mij nog een kans’ en het paste zeer goed bij mij. Deze nieuwe single heb ik uitgebracht op mijn eigen label: ‘Topper Music’. Dit nummer is voor mij een stap omhoog. ‘Maling aan’ was een echt feestnummer voor in de kroeg, maar met “Geef mij nog een kans’ hoop ik meer mensen te kunnen bereiken. Ik hoop dat de situatie snel beter wordt, zodat ik weer fysiek kan optreden bij mijn publiek.

Ron van Hoof - Als het Kerstfeest is

Als het kerstfeest is – Ron van Hoof

Dat Ron van Hoof niet kan niet stilzitten, hebben we de afgelopen maanden wel gemerkt. Tijdens de coronacrisis bracht hij toch nog even twee singles uit, en dit niet zonder succes. Al jaren lang liep Ron met de plannen rond om een kerstsingle uit te brengen, maar dat is er nooit van gekomen. Nu is het dan zover. Zn tiende single heeft de titel ‘Als het Kerstfeest is’. Het is een Kerstnummer met een boodschap zoals we van Ron gewend zijn. Het onderwerp heeft net iets meer inhoud dan de doorsnee teksten die de revue passeren. ‘Over het muzikale arrangement waren Laurens en ik het snel eens. Het lied moest een bigbandsound hebben met echte blaasinstrumenten aangevuld met vrolijke klanken. En dat is meer dan gelukt. Als klap op de vuurpijl kwam het idee om een kinderkoor mee te laten zingen.

Wie weet – Donny van der Roest

Met ‘En Dan Komt Ze Binnen’ scoorde de in Den Haag geboren zanger Donny van der Roest een kneiter van een hit die inmiddels al meer dan 1 miljoen Spotify streams heeft en ook op YouTube de 1 miljoen grens gepasseerd is. De sympathieke Donny komt nu met een geweldige nieuwe single met als titel ‘Wie Weet’ waarmee hij het succes van ‘En Dan Komt Ze Binnen’ zomaar eens zou kunnen evenaren, zo niet overtreffen. Voor ‘Wie Weet’ trok Donny wederom de studio in met het productieteam Sonic Solutions in Roosendaal, die al voor meerdere producties van Donny van der roest verantwoordelijk zijn. Kaska Producties verzorgde de videoclip. Donny van der Roest timmert al enkele jaren aan stevig aan de weg, en is een sterk opkomende zanger waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn. Hij bracht diverse singles uit, waaronder ‘De Liefde Is Van Ons Allebei’ waarvoor niemand minder dan Jeffrey Heesen de tekst schreef en ‘Love Me Baby’,  een duet met Jordi Falcon. De single ‘En Dan Komt Ze Binnen’ groeide uit tot een hit in het land en hiermee maakte Donny een flinke stap voorwaarts in zijn carrière. Naar verwachting zal het hitgevoelige ‘Wie Weet’ zijn weg naar de hitlijsten dan ook zeker weten te vinden.

 

Kom een beetje dichterbij – Jeffrey Tanis

Na het succes van de zomerhit ‘Als Ik Naar Je Kijk’ presenteert Jeffrey Tanis een ijzersterke opvolger met ‘Kom Een Beetje Dichterbij’. De aandachtige luisteraar herkent hierin meteen de melodie van Rick Astley’s superhit ‘Never Gonna Give You Up’. Mede hierdoor is het liedje na een luisterbeurt al uit volle borst mee te zingen. Jeffrey Tanis is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. De 34-jarige van oorsprong Utrechtse zanger Jeffrey Tanis weet ons steeds te verassen met opvallende liedjes. Deze nieuwe track ‘Kom Een Beetje Dichterbij’ is dansbaar en opzwepend en Jeffrey hoopt dan ook dat succes van zijn vorige singles te evenaren, zo niet te overtreffen. De Nederlandse tekst werd geschreven door Linda Baarbe en de productie was in handen van Jeroen Hamer van Pro Recordings. Een passende videoclip zal deze release ondersteunen.

Alles heeft een tijd – Ricardo Hanenberg

De in ’s Hertogenbosch geboren Ricardo Hanenberg presenteert met zijn single ‘Alles Heeft Een Tijd’ een overtuigend debuut en een uiterst gezellige uptempo meezinger. De single kwam tot stand met Randy Watzeels, die de productie voor zijn rekening nam. Deze foxtrot zal naar verwachting dan ook binnenkort veelvuldig te horen zijn in het land en op de radio stations. Om het visueel kracht bij te zetten nam Ricardo Hanenberg natuurlijk ook een videoclip op, die volop te zien is op de bekende clip kanalen.

Chris Alfabeth - Waarom Is Er Niet Altijd Vrede If Every Day Was LIke Christmas

Waarom is er niet altijd vrede / If every day was like Christmas – Chris Alfabeth

Na de party hits ‘Lik Eens Ff Lekker Aan Mijn Lolly’ en ‘Kokosnoot Frikandel’ gooit de in ’s Hertogenbosch geboren entertainer Chris Alfabeth het over een andere boeg en presenteert hij een heuse kerstsingle met een serieuze boodschap.  In ‘Waarom Is Er Niet Altijd Vrede’ bezingt Chris het onrecht in de wereld en vraagt zich af waarom het niet anders kan. Desondanks weet hij in de bijbehorende videoclip toch weer een glimlach op ieders gezicht te toveren. Voor de productie is wederom topproducer Manfred Jongenelis verantwoordelijk, die ‘Waarom Is Er Niet Altijd Vrede’ in een passend arrangement stak. Chris Alfabeth is als DJ, presentator en entertainer al jarenlang actief en wist in het carnavalscircuit enkele hitjes te scoren. In het dagelijkse leven werkt Chris als ijscoman in een ijscowagen. Ron Schmid van VisualsMedia schoot een de bijbehorende videoclip bij ‘Waarom Is Er Niet Altijd Vrede’. De single én clip verschijnen zowel in het Nederlands en in het Engels. De Engelse titel is ‘If Every Day Was Like Christmas’.

Liz Mitchell - A Christmas Rose

A Christmas rose – Liz Mitchell

Liz Mitchell is wereldberoemd als dé stem van de legendarische wereldhits van Boney M. Als lead zangeres van deze succesformatie zong zij hits als “Daddy Cool”, “Ma Baker”, “Sunny”, “Rivers Of Babylon”, “Brown Girl In The Ring”, “Rasputin”, “Hooray! Hooray! It’s A Holi-Holiday”, “El Lute”, “I See A Boat On The River” etc. etc. etc.  Met ‘Mary’s Boy Child / Oh My Lord’ uit 1978 werd een van de grootste kerst hits ooit gescoord. Met ‘A Christmas Rose’ zet Liz Mitchell de koers in haar eentje voort; een sfeervolle kerstsong, gedragen door haar karakeristieke stem. Liz Mitchell is nog steeds een veelgevraagde zangeres en tourt met succes tot op de dag van vandaag over de gehele aardkloot om al die legendarische Boney M. hits ten gehore te brengen. Tevens is ze nog regelmatig te zien in grote TV shows, met name in Duitsland, waar ze nog steeds een superster is.

Annet Nikamp - Als Je Samen Aan Het Wonder Denkt

Als je samen aan het wonder denkt – Annet Nikamp

Na 13 singles met diverse genres te hebben uitgebracht, is het voor het eerst dat Annet een Kerstsingle uitbrengt. Het idee ontstond toen ze in 2018 door RTV Oost werd gevraagd op te treden tijdens de TV opname van de jaarlijkse special “Kerstnachtdienst in het dialect”. Naast enkele, op verzoek Christelijke liederen te zingen mocht ze zelf één lied naar eigen keuze in haar Sallands dialect live te zingen. Dit werd ”As ie en ik an ’t Wonder deankt”, een vrije vertaling op de muziek van ”Have yourself a merry little Christmas”. Aangezien dit lied zo’n grote indruk maakte bij vele kijkers en luisteraars, besloot Annet ook de Nederlandstalige versie te schrijven en nu in 2020 uit te brengen op single.

Jesse Jansen - Zo is de liefde Voor

Zo is de liefde – Jesse Jansen

De Brabantse zanger Jesse Jansen is zeker geen onbekende in de Nederlandstalige muziekwereld. Met zijn singles; “Ik heb het altijd al geweten”, een duet single met Bobby Prins: “Ik heb nog meer dan 1000 dromen” en de hit; “De dochter van de kastelein” heeft hij al veel successen geboekt de afgelopen jaren. Nu komt hij met een schitterende nieuwe single getiteld: “Zo is de liefde”. Deze prachtige ballade met mooie gitaren en een warme sound passen perfect in deze tijd van het jaar. De productie was in handen van de allround producer André Kooiman uit Raamsdonksveer, die voor Jesse Jansen deze prachtige en warm klinkende productie maakte.

Tommy Lips - De Hele Dag

De hele dag – Tommy Lips

In deze donkere, zware tijden is het belangrijk positiviteit en gezelligheid te brengen onder de mensen. Met het nummer ‘’De Hele Dag’’ is dat dan ook zeker het geval! De vrolijke klanken, de gezellige sfeer en het lekkere uptempo in het nummer, laten je even ontsnappen aan het leven van alledag en brengt je in gezellige feestsferen. De productie van de single ligt in handen van Laurens van Wessel, die het in Studio’69 te Zegge, vertolkte tot een echte feestplaat een typische ‘’Tommy Lips Sound’’. Tommy Lips die bekend staat om zijn meezingers en feestgarantie, heeft met deze nieuwe single zeker weer een lekkere feestplaat te pakken!

Alma Loorbach - Polderkiend

Polderkiend – Alma Loorbach

Alma Loorbach een zangeres die al jaren bekendheid geniet in Noord Nederland. En na een periode van rust is ze weer helemaal terug. Solo scoort ze nog steeds super met “Kleine Vredesduif”en met Peter Geurts heeft ze onlangs “Als de avondzon verdwijnt”ophgenomen en uitgebracht maar ook in het dialect weet ze te scoren. “Polderkiend” is daarvan het bewijs. Country nummer in het Gronings die de stempel die de stempel ‘eeuwig houdbaar’met verve mag en kan dragen

Zonder Jou (Matt Pop Radio Mix) – Dennis Jones

Met ‘Zonder Jou’ slaat Dennis Jones een hele nieuwe weg in. Samen met de internationaal befaamde producer Matt Pop stak Dennis Jones de jaren ’80 hit van Erik Mesie in een gloednieuw electro-pop jasje. Dennis Jones, die eind jaren ’80, begin jaren ’90 enkele Top 40 hits scoorde met ‘Don’t Wanna Give Up’ en ‘Heart Of Gold’ en zich sinds 2006 voornamelijk op Nederlandstalig repertoire concentreert, past zich met deze single moeiteloos aan aan het huidige muzieklandschap. Matt Pop heeft internationale bekendheid opgebouwd met remixen en producties voor internationale acts als Kim Wilde, Erasure, Rozalla, Cilla Black, Luv’, Hazell Dean, Nicki French, Bucks Fizz, Mai Tai, Ace Of Base, RuPaul, Latoya Jackson, Steps etc. In 1986 scoorde Toontje Lager zanger Erik Mesie een enorme hit met ‘Zonder Jou’, een Duitse vertaling van ‘Ohne Dich’ van de populaire Duitse band Münchner Freiheit. De nieuwe versie van Dennis Jones is in een actueel elctropop jasje gestoken waardoor ‘Zonder Jou’ nog even fris klinkt als in 1986. In Duitsland is men dermate enthousiast over de nieuwe versie van Dennis Jones dat Dennis benaderd is om deel uit te maken van een ’40 Jahre Münchner Freiheit’ Tribute album, waarvoor Dennis een andere song van Münchner Freiheit voor zijn rekening mocht nemen, en hij tussen bekende, voornamelijk Duitse, artiesten op het album staat. Cannonball Media schoot een passende videoclip welke op de bekende clipkanalen te zien is. ‘Zonder Jou’ is de voorloper van een gloednieuw nieuw album van Dennis Jones.

Ma Belle Amie – Maneaux & Tee-Set

Tee-Set was één van de weinige Nederlandse bands met internationaal gewicht. Ze scoorde hits als Don’t You Leave en She Likes Weeds, dat in de Nederlandse top 40 op nummer 1 belandde. Ronduit onsterfelijk werd de groep echter door Ma Belle Amie. Het liedje haalde in 1970 in diverse Europese landen de top 10 en stootte op de toonaangevende Amerikaanse Billboard Hot 100 door tot de top 5 – net als in Australië, Duitsland en Canada, Frankrijk, Italië en Zwitserland overigens. Zelfs in Afrika werd het nummer 1! Wereldwijd gingen er zes miljoen exemplaren van over de toonbank. En dat allemaal binnen één jaar. De Rotterdamse producer Jermano van Rabenswaay, ook bekend als Maneaux, was onder de indruk van het liedje, dat ruim vijftig jaar geleden door Hans van Eijck en Peter Tetteroo werd geschreven. Hij zag mogelijkheden om Ma Belle Amie via een moderne sound naar een nieuw en jonger publiek te tillen. Dankzij een moderne nieuwe beat, bestaande uit inspirerende marimba’s en violen, slaagde hij er in een prachtige eenheid te smeden, waarin de taal van de liefde samengaat met een vleugje zonneschijn. Dit is future pop in optima forma, gebouwd op een brug naar het verleden. Het is de kroon op twaalf jaar hard werken voor Jermano (22), wiens remix voor Yssi SB – Paper Zien (Remix) een gouden status heeft bereikt. Op deze plaat staan toonaangevende namen binnen de Nederlandse muziekindustrie, zoals D-Double, Henkie T, Jack, Sevn Alias en Josylvio. Maneaux’ veelzijdigheid is eindeloos. Opgegroeid binnen een familie van producers en muzikanten onderscheidt hij zich door zijn fenomenale muziekkennis. De productie waar hij zelf het meest trots op is, is nog niet uit, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Dus stay tuned!

Hete Nacht – Delano Scheffer

Met ‘Hete Nacht’ presenteert de jonge zanger Delano Scheffer uit Arnhem zijn tweede single. Eerder dit jaar bracht Delano de single ‘Eliana’ op de makrt. Voor ‘Hete Nacht’ zocht Delano het productieteam van Sonic Solutions op en het resultaat is een heerlijke dansbare single met de nodige hitpotentie. Hiermee hoopt Delano meer voet aan de grond te krijgen in het artiesten landschap en zijn naamsbekendheid uit te breiden. Een bijpassende videoclip draait inmiddels volop op de clipkanalen.

Daar héj d’r weer een – Hugo Peeters

Hugo Peeters brengt met zijn nieuwe single ‘Daar Hèj D’r Weer Één’ de vrolijkheid in de corona crisis, waarin hij op ludieke wijze inhaakt op de mondkapjes die momenteel het toonbeeld zijn geworden van ons dagelijks leven. Hij maakte jarenlang onderdeel uit van het cabaret Trio Expantie en liet hierbij menig zaal bulderen van ’t lachen. Hij maakte furore als solozanger en is inmiddels een bekende naam in zingend Nederland. Met optredens in binnen en buitenland is hij al jaren succesvol actief als zanger. Hij heeft met 12 singles en 3 albums,  inmiddels een goedgevulde platenkoffer. Niet alleen als zanger, maar ook als tekstschrijver is hij zeer actief. Hij schreef liedjes voor o.a. Johan Vlemmix & Imca Marina. A3aan Drost, Colinda, Joost de Vries, Theo Mezz, Ruud Eikemans, e.v.a. Ook voor de uitreiking van de Gendtse vlag in 2008 schreef hij in Gendts Dialect het nummer, ‘Hier ien ons mooie durpke Gendt’. Dit was zelfs een seizoen lang te horen bij de spelersopkomst van het eerste elftal van De Bataven. Met Liedjes als ‘Geen Bloemen Voor Jou’, ‘Echte Vrienden’, ‘De Jongen Met De Mondharmonica’ e.v.a. is hij regelmatig te horen op diverse radiozenders in Nederland, België, Spanje en de Nederlandse Antillen. Niet alleen te horen, maar ook te zien is hij regelmatig op diverse clipzenders. Met een behoorlijke dosis humor en een gulle lach, zul je deze sympathieke Gendtse zanger dan ook niet snel meer vergeten en de nieuwe single ‘Daar Hej D’r Weer Één’ sluit dan ook naadloos aan op bovenstaande beschrijving en deze vrolijke meezinger zal bij menigeen een glimlach op het gezicht toveren. De opname en productie lag in vakkundige handen van Royal Music Productions en Hugo mag trots zijn op het resultaat.

Werelddag – André Kooistra

André Kooistra; beter bekend als de zingende brandweerman, komt weer met een super gezellig feestnummer, getiteld ‘Werelddag’. Werelddag’ is geschreven door Pascal de Vormer. De productie wordt uiteraard gedaan door Dylan van der Feen in de studio van BME. Na een aantal covers is het voor André weer tijd om een eigen nummer uit te brengen. Het was een tijdje zoeken naar een nummer dat bij André paste met het juiste feestgehalte en de “zogenaamde klik” met het nummer. “Toen Pascal mij dit nummer stuurde, was het direct raak!! Met de beat die Dylan eronder heeft gezet is het nummer af en helemaal naar mijn smaak. Een nummer waar ik trots op ben” aldus André. André is een feestzanger bij uitstek en weet zijn fans altijd weer aangenaam te verrassen met zijn gezellige meezingers. André heeft zijn plaats inmiddels weten te veroveren in Friesland en ver daarbuiten, zet menig café en feesttent op de kop en weet het publiek mee te krijgen met zijn gezellige meezingers.

Dave Jeltema - Ik wil jou

Ik wil jou – Dave Jeltema

Westervoort mag trots zijn op Dave Jeltema. Een zanger die alles in zich heeft om een feest net iets extra’s te geven. Het is dan ook niet vreemd dat Dave de studio in ois gegaan om een cd op te gaan nemen om zo zijn vele fans toch een klein stukje feest te geven in deze , ook voor artiesten, barre tijden. “Ik wil jou” is geschreven door Dave van Well en opgenomen in de Dutch Artist Music Studio in Nijmegen. De eerste reacties zijn zeer lovend en Dave is met Dave al in gesprek om begin 2021 een vervolg te geven aan deze single.

Lori Hardman - Holidays And Yesterdays

Holidays and Yesterdays – Lori Hardman

Winnaar van een Red Carpet Award 2020. Lori Hardman heeft al vele singles op haar naam staan en velen daarvan zijn internationaal goed gedraaid op de diverse radiostations. Ook deze nieuwe single “Holidays and Yesterdays”kon wel eens weer bijgeschreven in de lijst van meest succesvolle singles. Spanje – Engeland en Amerika hebben de single al omarmd. Het is naar onze mening nog een kwestie van dagen of ook hier zal Lori Hardman stevig in rotatie staan bij de diverse radiostations

Voorkant-Sinterklaas-is-een-echte-held

Sinterklaas is een echte held – Banketpiet & Geraldo ft Henk Westbroek

De pepernoten liggen in de schappen en nu is het tijd om het sinterklaaslied “Sinterklaas is een echte held” door Banketpiet & Muziekpiet Geraldo Ft. Henk Westbroek te draaien en te beluisteren. Dit kan wel eens DE opvolger zijn van de Sinterklaas Hit van het Goede doel “Sinterklaas, wie kent hem niet” Henk Westbroek Banketpiet & Muziekpiet Geraldo, zingen een loflied over Sinterklaas. Een liedje voor deze tijd. Een liedje voor iedereen!  Henk Westbroek en Erwin Angad-Gaur tekenden voor de compositie en de tekst.

Kees Versluys - Kersttafereel 1500 x1500 front 2020

Kersttafereel – Kees Versluys

Warme huiselijkheid en een paar gezellige dagen in kleine kring doorbrengen is het maximale wat we in 2020 kunnen beleven tijdens de Kerstdagen. Hoe toepasselijk is dan ook de videoclip die bij de track van het Kerstnummer “Kersttafereel” van Kees Versluys is opgenomen.We zullen binnenshuis iets meer werk maken van de Kerstversiering en het Kerstmenu. Een mooie grote, goed gevulde Kerstboom en natuurlijk het winterdorp of de traditionele Kerststal met beelden, zal bij veel mensen niet ontbreken. De mooi verpakte cadeaus en Kerstkaarten krijgen meer betekenis dan ooit. Zeker nu, in deze bijzondere tijd, is het belangrijk om door te gaan met het vieren van de feestdagen

MIRANDA & the Music Boys (2)

Dankbaar – Miranda & The Music Boys

Het Duo Wim en Miranda is al jaren een gevestigde naam in Noord Nederland en Noord Duitsland. Tot aan het begin van Covid 19 stonden ze wekelijks op het podium om publiek te entertainen met hun repertoire. Repertoire wat geschikt is voor alle leeftijden want naast hun eigen werk hoor je ook de hits van vandaag en de meezingers. Of het nu Nederlandstalig is Engels of Duitstalig bij Wim en Miranda ben je aan het juiste adres. Anno 2020 zijn Wim en Miranda niet meer als duo maar als trio en is de naam gewijzigd in Miranda & The Music Boys want naast Wim heeft Patrick de gelederen versterkt om dat te vieren vonden ze het een mooi moment om de studio weer in gaan om een nieuwe single op te nemen. Angela Radtke werd gevraagd voor de tekst en Tim Hemme de muziek en Frans Vollink van Studio Het Atelier in Weiteveen heeft er een geheel van gemaakt. “Dankbaar”is de titel van de single en is te downloaden – te streamen en als fysieke single verkrijgbaar. Een single die zal zorgen voor de nodige airplay in Nederland en Vlaanderen en zeker in 2021 een vervolg zal gaan krijgen.

Mariona Smets

In quarantaine – Mariona Smets

Quarantaine… een begrip dat in deze tijden voor iedereen een aparte betekenis heeft. MariOna geeft een originele kijk op haar ervaring met deze bizarre periode “Een Eigen Huis” van René Froger krijgt een ‘Corona’-makeover, met een persoonlijke touch van Mariona Smets, die voor veel mensen herkenbaar zal zijn. “Het idee voor deze productie begon in bad, waar ik een spin behoedde om in het badwater te vallen, en zowaar begon te genieten van mijn kleine, tere, achtpotige gezelschap”, aldus Mariona. Nadat Mariona op FB deze alternatieve cover plaatste, reageerde een radiomaker spontaan hierop en kreeg ze de vraag of deze versie gedraaid mocht worden.
Na de goedkeuring van de schrijvers Henk Westbroek en Henk Temming verkregen te hebben, werd besloten om te releasen.

Sjimmie Schulte hoes

Alles ok – Sjimmie Schulte

Als je Sjmmie tegenkomt is zijn vraag standaard “Alles OK”. En zoals een goede vriend betaamt wacht hij dan op het antwoord. Met die wetenschap is Angela Radtke aan de slag gegaan en heeft er een tekst opgemaakt die door Tim Hemme voorzien is van de muziek. Alles samengevoegd in de studio bij Frans Vollink in Weiteveen en het resultaat is een single die je naar verwachting veelvuldig zal gaan horen op de radio in Nederland en Vlaanderen.

JORICK Bruning hoes

Vier het leven – Jorick Bruning

En wederom klopt Klazienaveen aan de deur van de vaderlandse showbizz. Zijn naam Jorick Bruning. In studio “Het Atelier”heeft deze jonge zanger zijn single opgenomen. En een ding is zeker het feest straalt ervan af. Angela Radtke en Time Hemme zijn verantwoordelijk voor de tekst en de muziek en mogen trots zijn. Jorick Bruning een jonge zanger waarvan nog nog veel gaan horen en die wederom bewijst dat Zuid Oost Drenthe veel talenten herbergt.

CHANTAL LANKHORST SINGLE HOES

You never told her – Chantal Lankhorst

Chantal Lankhorst heeft een passie en dat is zingen. Die passie deelt ze nu met iedereen door een single uit te brengen en dat niet alleen in Nederland maar direct wereldwijd. “You never told her”is de titel en is geschreven door Angela Radtke en de muziek is van Tim Hemme.  Met deze debuutsingle weet ze vele harten te raken. Klazienaveen kan en mag trots zijn op deze zangeres waarvan we nog heel veel gaan horen.

Gio Swikker - Laat je gaan

laat je gaan – Gio Swikker

Het is Gio Swikker gelukt om het nummer ‘Laat je gaan’ van Willem Barth zo te laten verbouwen dat je na de eerste tonen direct raadt om welk lied het gaat. Producer Roy Otters heeft in ieder geval goed geluisterd naar de wens van Gio om er een leuk ritme van te maken in de stijl van de jonge zanger uit Den Haag. Het idee om iets met ‘Laat je gaan’ te doen ontstond op een zonnige dag in augustus. ‘Op een gegeven moment hoorde ik het plaatje en luisterde goed naar de tekst. Ik dacht meteen, als we hier het Gio Swikker soundje van maken kan dat best leuk worden. Vervolgens heb ik toestemming gevraagd aan tekstschrijver Jef Weber en aan Willem Barth. Gio heeft naast zijn single release ook landelijke TV- aandacht, hij is nl. te bewonderen in de nieuwe SBS6 realityserie ‘Ik geloof in mij’’.

Perry Zuidam - Een Mens Wil Toch Gelukkig Zijn

Een mens wil toch gelukkig zijn – Perry Zuidam

De nieuwe single “Ieder mens wil toch gelukkig zijn” is een vrolijke uptempo plaat en een lied wat in je hoofd blijft zitten. Volgens insiders zou dit wel eens de single van Perry Zuidam kunnen zijn, die hem weer wat hoger op de ladder gaat zetten. Het verhaal van dit lied is: dat we moeten proberen om uit de kleinste en meest onverwachte momenten van het leven, het geluk te vinden en te pakken. De muziek was van origine een musette stuk en Laurens van Wessel en Perry Zuidam hebben hier hun eigen draai aan gegeven. Perry Zuidam staat inmiddels bekend als zanger van liedjes met een nostalgische knipoog, maar vooral happy feeling liedjes.

Ray Smith - Voor jou

Voor jou – Ray Smith

Terwijl Ray Smith net z’n laatste interview m.b.t. z’n zomersingle ‘Ga met me mee’ heeft afgerond, presenteert hij nu het jive-achtige nummer ‘Voor jou’. De titel verklapt al een klein beetje waar het over gaat. Ray heeft namelijk speciaal voor z’n vrouw dit vrolijke lied geschreven waarin hij aangeeft alle liefde met haar te willen delen. De reden dat ‘Voor jou’ nu verschijnt heeft alles te maken met de release van z’n album op 18 november 2020. Ray moest vanwege de maatregelen van het RIVM de geplande albumpresentatie helaas annuleren. Hij probeert het in 2021 te compenseren met een soort Ray & Friends party. Een datum noemt Ray nog niet omdat hij verwacht dat het jaar 2021 nog met de nodige onzekerheid zit. Zodra het kan, laat Ray van zich horen.

Bart Heemskerk - Jij

Jij – Bart Heemskerk

De eerste plaat die Bart Heemskerk bij platenlabel Rood-Hit-Blauw uitbrengt is er ééntje die echt alles in huis heeft om de mensen in beweging te krijgen. Bart heeft al een behoorlijke staat van dienst als we het over muziek hebben. Vooral z’n eigen single ‘Mijn Allessie’ die vier maanden geleden werd gelanceerd, heeft zijn naamsbekendhied laten groeien. Een aantal maanden geleden zaten Bart en Ronald om de tafel en dat resulteerde in een samenwerking. Natuurlijk werd besproken wat Bart de afgelopen jaren allemaal had uitgebracht. ‘Ronald was onder de indruk van mijn Tino Martin cover ‘Geef mij jouw liefde’. Hij stelde voor om in die stijl verder te gaan. Met mijn tekstschrijver Alexander Broussard ben ik gaan zitten om te kijken of we iets in die richting konden maken. Het resultaat is het lekkere mambo-nummer ‘Jij’. Ik denk daarmee de juiste keuze te hebben gemaakt’, meent Bart.

Jordy Carrero - Ode aan de vrouw

Ode aan de vrouw – Jordy Carrero

Jordy Carrero uit Den Haag brengt alweer zijn 8ste single uit genaamd: ‘Ode Aan De Vrouw’. De jonge zanger heeft in 3 jaar tijd een enorme groei doorgemaakt, niet alleen in Nederland maar ook in Spanje, Duitsland en België wordt hij al geboekt. Door de structuur van 2 tot 3 singles per jaar uit te brengen krijgt Jordy steeds meer naam in de muziekwereld. Jordy is blij en trots met zijn nieuwe single, Deze is opnieuw gemaakt in samenwerking met Peter Van Kesteren. De tekst komt ook uit de pen van Peter. Leico Music is verantwoordelijk voor de productie. Carrero: “Ode Aan De Vrouw” is eigenlijk het juiste liedje op het juiste moment! Mijn vriendin en ik zijn nu een jaar samen en we genieten met volle teugen, vandaar dit liedje. Het had net zo goed ‘ Ode Aan Mijn Vrouw’ kunnen heten haha”

Martin de Jager – Ga weg dan

Ga weg dan – Martin de Jager

Martin de Jager heeft er nog geen moment spijt van gehad dat hij besloot om een samenwerking aan te gaan met producer Frank Verkooyen van The Boom! Music Studio. In januari 2019 verscheen de eerste productie uit deze studio getiteld “’k Laat mij niet zeggen hoe ik leven moet”. De opvolger “Vanavond is mij niets te veel” zag datzelfde jaar in september het levenslicht. Met “Ga weg dan”, geschreven door A. Antonissen hoopt hij wederom veel airplay te behalen. ‘Het idee om de bestaande track “Nou ga dan” van Bobby Prins compleet te verbouwen kwam van een vriend van mij. De originele rock-‘n’-roll invloeden zijn door de accordeonpartijen van Daniël Metz en het gitaarwerk van Marcel Fisser vervangen. Wat Frank ervan gemaakt heeft, is gewoon geniaal. Ik ben echt heel trots op de kwaliteit die hij weer heeft geleverd.

jan biggel - ons moeder zeej nog

Ons moeder zeej nog – Jan Biggel

Je kent hem misschien nu al wel, Jan Biggel! Na het succes van Fleske d’r in Fleske d’r uit, Komt de gezelligste mens uit Liempde nu met zijn 2e single! “Ons moeder zeej toch”. Ook al is zijn debuut single nog maar net een maand oud, Jan kon niet wachten op de volgende. En met resultaat! De perfecte opvolger! Jan heeft dan ook zelf de tekst geschreven. Natuurlijk doet Jan het niet allemaal alleen en heeft Arno Sloot weer alle zeilen bij gezet om Jan op de kaart te zetten. Arno sloot is niet meer weg te denken bij het succes van Jan! Hij speelt dan ook weer als “Pastoor” mee in de videoclip die wederom in handen is van Kevin Madero van K.M.E. Productions. De muziekproductie is in handen van feestmeester Waylon vd Heijden!

Bryan Sticker - Gisteravond Laat

Gisteravond laat – Bryan Sticker

“Het gevoel dat ik met ‘Gisteravond laat’ wil meegeven, is dat je de mensen die je in je directe omgeving hebt, altijd moet koesteren”, zegt Bryan naar aanleiding van de release van zijn nieuwe single. “Ik heb het nummer geschreven uit eigen ervaring en ik denk dat veel mensen zichzelf hierin kunnen herkennen. Iedereen vindt het maar normaal dat er altijd iemand om je heen is. Als diegene door jouw eigen stomme fout wegvalt, ga je vaak pas beseffen hoeveel diegene eigenlijk voor je betekent.”

Crist Coppens - Ik Zeg Proost

Ik zeg proost – Crist Coppens

Op de melodielijn van The Monkees klassieker ‘I’m a believer’ heeft Crist Coppens een Nederlandse tekst laten schrijven door Jack van Raamsdonk. Omdat Crist geen letterlijke vertaling wilde, kreeg zijn vaste tekstschijver de opdracht om er een compleet andere draai aan te geven. Dat is met de single ‘Ik zeg proost!’ meer dan gelukt.Crist is van mening dat het proosten met elkaar voor veel mensen in deze tijd best lastig aan het worden is. ‘Samen aan de bar zitten met een stel vrienden om de glazen te laten klinken is natuurlijk het mooiste wat er is. Dat zit er voorlopig niet meer in. Ik krijg de laatste tijd ook steeds vaker foto’s van vrienden die op afstand een proost uitbrengen. Dat is een goed alternatief’, meent Crist. De productie van ‘Ik zeg proost!’ vond plaats bij Manfred Jongenelis.

Leen Zijlmans- Jij Bent Het Leven Voor Mij

Jij bent het leven voor mij – Leen Zijlmans

Leen Zijlmans kreeg, nadat hij tijdens z’n deelname aan The Voice Senior het levenslied ‘Jij bent het leven voor mij’ ten gehore bracht zoveel positieve reacties dat hij de knoop doorhakte om dit lied op single uit te brengen. Leen wist met zijn bijzondere herkenbare stemgeluid het originele nummer van Willy Alberti & André Hazes vele harten voor zich te winnen. Voor Leen was dit toch wel één van de hoogtepunten uit z’n carrière. ‘Ik heb het met heel veel plezier gedaan en ben ervan overtuigt dat ik het meest haalbare eruit heb gehaald. Ik heb Leen twee keer weg mogen zetten zoals Leen moet zijn. Uit de reacties blijkt dat veel mensen mijn liedjes waarderen. Je ontmoet tevens andere mensen die je een compliment geven. Al met al kan ik terugkijken op mooie herinnering’, glundert Leen.

Thom Craane - Retour Sneek

Retour Sneek – Thom Craane

Thom Craane is terug met een spiksplinternieuwe single ‘Retour Sneek’. Een heerlijke opgewekte single met het verhaal over een liefde op afstand. De afgelopen maanden heeft Thom een hechte samenwerking opgebouwd met Jonathan Hendrikx Studio in Best waar hij nu al zijn eigen popstijltje heeft gecreëerd. Iets waar Retour Sneek een perfect voorbeeld van is. De weg die Thom Craane met deze single heeft ingeslagen bevalt hem wel. ‘Dit is de muziek waar mijn hart ligt. De komende maanden gaan we druk verder om dit verder uit te bouwen en snel met nieuwe singles te komen,’ vertelt hij. ‘De afgelopen maanden kwamen we al met bekende covers zoals Stiekem Gedanst, Popmedley en Geen Toeval en we willen het popstijltje verder uitbouwen de komende tijd met eigen nummers.

Heerink & Friends - Frozen

Frozen – Heerink and Friends

Een avondje Heerink and Friends is een avondje met een hoog OOOH Ja gehalte. Het succes van de theaters is nu op cd verschenen waarvan Frozen de eerste single is. Heerink is natuurlijk bekend als zanger van Vandenberg – Kayak en van die overbekende Heineken reclame

B.Jorn - Ik Leef Mijn Eigen Leven

Ik leef mijn eigen leven – B.jorn

B.Jorn al jaren vaste waarde op feesten en evenementen. Hij brengt een portie amusement en muziek. Muziek van Wil Tura tot aan Helmut Lotti en natuurlijk vergeet hij zijn eigen repertoire niet. Het is een onvergetelijk feest bij de optredens van B,Jorn.  Dat feest trekt hij ook door in zijn cd’s die hij uitbrengt. In het voorjaar kwam B,Jorn met “De zon in mijn leven” en dat mogen we best een groot succes noemen. Wekenlang in hit- en of playlijsten van landelijke – regionale  en  lokale radiozenders. Bij diverse web radiostations werd het nummer bekroond met “plaat van de week”. Het was een succes waarvan B.Jorn tot op de dag van vandaag nog zit na te genieten. Maar stilstaan is er niet bij want de afgelopen weken is deze sympathieke Vlaamse zanger druk geweest in de studio voor de opname van zijn nieuwe single. “Ik leef mijn eigen leven”is de titel en daarvan wordt gehoopt en stiekem  ook verwacht dat het een even groot succes zal kennen als de voorganger. De eerste reacties die worden ontvangen zijn veelbelovend want niets dan lof over deze nieuwe single. “”Ik leef mijn eigen leven” is  te downloaden – te streamen en je kunt het aanvragen bij je favoriete radiostation in Nederland en Vlaanderen.

Fries Wolma - aarm of Riek

Aarm of riek – Fries Wolma

Aarm of Riek is de nieuwste aanwinst in de reeks succesvolle singles die de Groninger liedjesschrijver eerder uitbracht: Beatpiroaten, Kerstnachtblues, Zummertied, Noakend in de regen, Wie waren jong, n Joar is zo veurbie, Pure laifde is nait te koop, Wie zingen t zulfde laid, samen met Hennie Dolsma, Tis Stil in Stad, troostlaidje in opdracht van RTV Noord, Mis mien Schier en Poedie, Poedie, Poedie, samen met de Poedies. Singles die ‘bijna’ allemaal hoog wisten te scoren in de Noord 9 van RTV Noord en andere hitlijsten. In Aarm of Riek bezingt Wolma de verschillen tussen arm en rijk. Geboren als dubbeltje, word je nooit een kwartje, luidt een bekend spreekwoord. Hoe gaan mensen om met rijkdom en armoede? Er zijn mensen die stinkend rijk zijn, maar echt het geluk in hun leven niet kunnen vinden. En er zijn mensen die weinig hebben en toch heel gelukkig zijn. Aarm of Riek t moakt nait oet, as je mor gelukkeg binnen. Het nummer is opgenomen in Audio Studio de Fabriek van Dik Pomp. Wolma liet Pomp bij deze single volledig zijn gang gaan. Dat heeft geresulteerd in een verfrissende productie. De strakke ritmesectie, die door Dik Pomp en Erik Drent is ingespeeld, geeft aan dat dit musici zijn die weten waar zij mee bezig zijn. De gitaarpartijen liet Pomp inspelen door de jonge, fabuleuze Rowdy Prins, die zijn gitaren laat klinken met veel gevoel voor nuances. Deze musici hebben er voor gezorgd dat het nummer klinkt zoals het moet klinken! Magisch! Wolma streeft perfectie na in zijn muziek. Of, zoals hij zelf zegt: ‘Het kan altijd beter’. Met het nieuwe, verfrissende geluid van Arm of Riek lijkt Wolma een andere muzikale weg in te zijn geslagen. Melancholieke popmuziek oet Grunnen